Η Νάνα Μούσχουρη αποχαιρετά τον Αλέν Ντελόν: Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα

Η Νάνα Μούσχουρη αποχαιρετά τον Αλέν Ντελόν: Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα

Με μία συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η Νάνα Μούσχουρη τον Αλέν Ντελόν, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, 18/08, σε ηλικία 88 ετών.

Η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια, που, μεταξύ άλλων, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία στη διάρκεια της καριέρας της, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών από συναντήσεις της με τον εμβληματικό Γάλλο ηθοποιό, χαρακτηρίζοντας «προνόμιο» το γεγονός ότι τον γνώρισε.

«Aγαπημένε μου Αλαίν, σου γράφω με πολλή αγάπη, μεγάλο θαυμασμό και τεράστιο σεβασμό για να σου πω ότι παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου. Ήταν μεγάλο το προνόμιο που σε γνώρισα.

Στέλνω τα δάκρυά μου στους Αγγέλους για να σε προστατεύουν σε αυτό το ταξίδι. Η σκέψις μου θα σε ακολουθεί για πάντα. Σε φιλώ, με τρυφερότητα και αγάπη, Νάνα», έγραψε στη γαλλική και στην ελληνική γλώσσα η Νάνα Μούσχουρη σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook αποχαιρετώντας τον αιώνιο ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου.

Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Αλέν Ντελόν

Η είδηση του θανάτου του Αλέν Ντελόν έγινε γνωστή την Κυριακή, 18/08, μέσω δελτίου Τύπου των παιδιών του ηθοποιού στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο ίδιος άφησε εποχή ως ένας από τους διασημότερους Γάλλους ηθοποιούς στις δεκαετίες του 1960 και 1970, ενώ απέσπασε πληθώρα βραβείων για τις ερμηνείες του, πριν εγκαταλείψει την υποκριτική το 1997, σε ηλικία 62 ετών.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, να τον αποχαιρετά κάνοντας λόγο για ένα «ιερό τέρας» του γαλλικού κινηματογράφου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ