Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο κατέστρεψε ακόμη μια γέφυρα στο Κούρσκ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο κατέστρεψε ακόμη μια γέφυρα στο Κούρσκ

Οι ουκρανικές δυνάμεις συνεχίζουν την προέλασή τους στο Κούρσκ, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κατέστρεψαν και τρίτη σημαντική γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα 24ωρα είχαν προηγηθεί τα ουκρανικά πλήγματα σε άλλες δύο γέφυρες στρατηγικής σημασίας.

Σύμφωνα με το Newsweek και το γερμανικό περιοδικό Focus η γέφυρα που χτυπήθηκε από τους Ουκρανούς βρίσκεται στον ποταμό Σεϊμ και είναι η τελευταία των τριών που υπήρχαν πριν την έναρξη του πολέμου στην περιφέρεια του Κουρσκ. Ανάλογες πληροφορίες μεταδίδουν και Ρώσοι στρατιωτικοί bloggers.

Η τρίτη γέφυρα φέρεται να βρίσκεται κοντά στο χωριό Καρίζ, δυτικά του Γκλούσκοβο και του Ζβάνογε, όπου είχαν καταστραφεί οι άλλες δύο από τους Ουκρανούς. Έτσι στις ρωσικές δυνάμεις απομένoυν μόνον πλωτές γέφυρες, για να ανεφοδιάσουν τους στρατιώτες τους στην περιοχή ή για να τους αποσύρουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ