Φωτιά στην Αττική: Ευρεία σύσκεψη στην Πεντέλη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – 146 κατοικίες είναι ακατάλληλες προς χρήση
Featured

Φωτιά στην Αττική: Ευρεία σύσκεψη στην Πεντέλη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη – 146 κατοικίες είναι ακατάλληλες προς χρήση

Σήμερα (20/08) το απόγευμα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Πεντέλη για να προεδρεύσει σε σύσκεψη για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων περιοχών της Αττικής, όπου θα συνοδεύεται από κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.

Ολοκληρώθηκε εν τω μεταξύ η πρώτη φάση με τις αυτοψίες στις πυρόπληκτες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής. Από αυτές έχει προκύψει ότι 146 κατοικίες είναι ακατάλληλες προς χρήση και κατεδαφιστέες ή προσωρινά ακατάλληλες, δηλαδή με κίτρινη σήμανση.

Aντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τις πυρκαγιές. Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε, ότι η απορροφητικότητα των πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης, για την κλιματική κρίση, είναι μόλις 1%.

«Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι έναν περιφερόμενο influencer, που στοχοποιεί επιστήμονες, δημοσιογράφους και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος» απαντούν κυβερνητικές πηγές.

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση και αντιμετώπιση των πυρκαγιών ασκούν και τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ