Αλέν Ντελόν: Η καταβεβλημένη εικόνα του τέσσερις μήνες πριν φύγει από τη ζωή - "Αθάνατος για μένα", έγραφε η κόρη του σε ανάρτησή της
Φωτογραφία: Instagram

Αλέν Ντελόν: Η καταβεβλημένη εικόνα του τέσσερις μήνες πριν φύγει από τη ζωή - "Αθάνατος για μένα", έγραφε η κόρη του σε ανάρτησή της

Ο Αλέν Ντελόν, ο εμβληματικός Γάλλος ηθοποιός, πέθανε σήμερα σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σπουδαία καριέρα στον κινηματογράφο.

Τη δυσάρεστη είδηση μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα Le Figaro. Συγκεκριμένα, τα τρία παιδιά του διάσημου ηθοποιού ανακοίνωσαν τον θάνατό του σήμερα Κυριακή (18/8), με δελτίο Τύπου στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Το δελτίο τύπου αναφέρει: «Ο Αλέν Φαμπιέν, η Ανούσκα, ο Άντον καθώς και ο (σκύλος του) Loubo, ανακοινώνουν με απέραντη θλίψη την εκδημία του πατέρα τους. Πέθανε ειρηνικά στο σπίτι του στο Ντουσί. Η οικογένειά του σας ζητά ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά του, σε αυτή την εξαιρετικά οδυνηρή στιγμή πένθους».

Καταβεβλημένος και αξύριστος παίρνει πρωινό στην κουζίνα του σπιτιού του

Τα τελευταία χρόνια ο Αλέν Ντελόν δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και ο χρόνος είχε αφήσει πάνω του το αποτύπωμά του.

Η κόρη του Αλέν Ντελόν, Ανούσκα στις 22 Απριλίου είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του πατέρα της στο Instagram. Σε αυτή ο διάσημος ηθοποιός ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, αξύριστος και παίρνει το πρωινό του στην κουζίνα του σπιτιού του.

Στην ανάρτησή της η Ανούσκα Ντελόν έγραψε χαρακτηριστικά:

«Το πρωί της Παρασκευής τράβηξα μια φωτογραφία στον πατέρα μου. Για μένα. Μια ανάμνηση για τις στιγμές μας. Το να παίρνω πρωινό μαζί του με κάνει να αισθάνομαι ατελείωτη ευγνωμοσύνη. Μοναδική στιγμή γλυκύτητας μέσα στον σκληρό κόσμο μου. Τον βρήκα όμορφο. Με το αιώνιο γκριζογάλανο βλέμμα του, ζωντανό, μαχητικό, που μου δίνει μια αφάνταστη δύναμη. Αθάνατος για μένα».

Όπως μάλιστα η ίδια είχε διευκρινίσει είχε την έγκριση του πατέρα της για να ανεβάσει τη φωτογραφία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ