Μπιλ Κόσμπι: Ξεκινάει η δίκη για μία ακόμα κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης

Μπιλ Κόσμπι: Ξεκινάει η δίκη για μία ακόμα κατηγορία σεξουαλικής κακοποίησης

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από όταν ο Μπιλ Κόσμπι βγήκε από την φυλακή, αφού καταδικάστηκε για σεξουαλική κακοποίηση. 

Τώρα, μια ακόμα υπόθεση που αφορά τον κωμικό πάει στο δικαστήριο. Πρόκειται συγκεκριμένα για υπόθεση του 1975 για την οποία η Τζούντι Χαθ κατέθεσε αγωγή πίσω στο 2014. 

Η 64χρονη σήμερα γυναίκα κατηγόρησε τον 85χρονο Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική επίθεση που ισχυρίζεται πως έλαβε χώρα στην Έπαυλη του Playboy στο Λος Άντζελες όταν αυτή ήταν μόλις 16 ετών. 

Σύμφωνα με την Χαθ, γνωρίστηκε με τον ηθοποιό σε ένα πάρκο όπου αυτός έκανε γυρίσματα για μια ταινία. 

 
Ο Κόσμπι έδωσε στην έφηβη αλκοόλ κι ύστερα την πήρε στην Έπαυλη του Playboy, όπου, αφού την οδήγησε σε μια κρεβατοκάμαρα, την εξανάγκασε να προχωρήσει σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί του. 

Ο Μπιλ Κόσμπι αρνείται τις κατηγορίες και δεν σκοπεύει να εμφανιστεί στο δικαστήριο. 

 
Στο δικαστήριο της Σάντα Μόνικα όπου και ξεκίνησε η δίκη, ο δικηγόρος της Τζούντι Χαθ, Νέιθαν Γκόλντμπεργκ, σχολίασε πως ο Κόσμπι έχει «μια αίσθηση ανωτερότητας κι όχι φόβου», ενώ, όπως είπε, το περιστατικό που έλαβε χώρα το 1975 επηρέασε ψυχολογικά την πελάτισσά του έκτοτε. 

Όσο για την πλευρά του κωμικού, οι εκπρόσωποί του υποστηρίζουν πως πράγματι ο Κόσμπι επισκέφθηκε με την Χαθ την Έπαυλη του Playboy, όμως εκείνη δεν ήταν 16 αλλά 18 ετών. 

 
Οι νομικοί εκπρόσωποι του 85χρονου τόνισαν επίσης το γεγονός πως η νεαρή κοπέλα έμεινε για ώρες στην έπαυλη, αφού το περιστατικό για το οποίο τον κατηγορεί συνέβη. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ