Μωρό αντιγράφει σκύλο που κάνει κύκλους κυνηγώντας την ουρά του-Ξεκαρδίστηκε στα γέλια [βίντεο]

Μωρό αντιγράφει σκύλο που κάνει κύκλους κυνηγώντας την ουρά του-Ξεκαρδίστηκε στα γέλια [βίντεο]

Τα μωρά είναι σαν σφουγγάρια: αντιγράφουν ότι βλέπουν. Όπως και στην περίπτωση ενός μικρού αγοριού που ζαλίζεται προσπαθώντας να αντιγράψει τον σκύλο του καθώς κυνηγά την ουρά του.

Η 25χρονη Άλισον Γουίκς μαγνητοσκόπησε τον μόλις ενός έτους γιο της Ρίλεϊ, που μιμούνταν τον σκύλος τους Μπέλα, στο σπίτι τους στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα. Το ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τον Ρίλεϊ να σκάει στα γέλια καθώς βλέπει το μπόξερ να γυρίζει σε κύκλους προσπαθώντας να δαγκώσει την ουρά του.

Και τότε αποφασίζει να κάνει το ίδιο. Αρχίζει λοιπόν να κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό του, κάτι που βρίσκει πολύ αστείο. Μετά όμως από μερικές στροφές, ο Ρίλεϊ ζαλίζεται και πέφτει αδέξια στο έδαφος. Δεν χάνει όμως το κουράγιο του και αρχίζει να περιστρέφεται ξανά, καταλήγοντας στο ίδιο αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά όμως, όταν σηκώνεται, δεν φαίνεται και τόσο σίγουρο το βάδισμά του και το βίντεο κλείνει με τον Ρίλεϊ να πέφτει στον καναπέ.

Όπως είπε η μητέρα του: «Τα μπόξερ έχουν κομμένες συνήθως τις ουρές τους, αλλά η Μπέλα όχι, με αποτέλεσμα να την κυνηγά διαρκώς. Την συγκεκριμένα μέρα, ο Ρίλεϊ ενθουσιάστηκε με αυτό και άρχισε να κάνει κύκλους, βρίσκοντάς το πολύ διασκεδαστικό». Κι ενώ ο σκύλος τρελαίνεται να κυνηγά την ουρά του, ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμαζε και ο μόλις ενός έτους γιος της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ