Μις Υφήλιος 2022: Η R’ Bonney Gabriel από την Αμερική είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Μις Υφήλιος 2022: Η R’ Bonney Gabriel από την Αμερική είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο

Η R’ Bonney Gabriel από την Αμερική είναι η νέα Μις Υφήλιος στον 71ο διαγωνισμό ομορφιάς, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορλεάνη.

Η καλλονή από τις ΗΠΑ παρέλαβε το στέμμα από την Ινδή Harnaaz Kaur Sandhu, η οποία κέρδισε το 2021.

Συνολικά 84 χώρες εκπροσωπήθηκαν από μοντέλα που βρέθηκαν στη Νέα Ορλεάνη των Ηνωμένων Πολιτειών για τον 71ο διαγωνισμό Miss Universe την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Η Miss Βενεζουέλα, Amanda Dudamel και η Miss Δομινικανή Δημοκρατία, Andreina Martinez, αναδείχθηκαν ως η πρώτη και η δεύτερη αναπληρωματική της Μις Υφήλιος.

Πριν την ανακοίνωση για την Miss Universe, όταν η R’ Bonney Gabriel ρωτήθηκε για το πώς θα αξιοποιούσε τον τίτλο της ως Μις Υφήλιος, τον οποίο τελικά κέρδισε, προκειμένου να αποδείξει πως είναι  «μια δυναμική και προοδευτική γυναίκα», η ίδια απάντησε: «Θα το χρησιμοποιούσα για να γίνω μια μεταμορφωτική πρωτεργάτης» απάντησε η Gabriel, κάνοντας αναφορά στη δουλειά της και λέγοντας ότι χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένα υλικά στο σχέδιο μόδας της και διδάσκοντας ραπτική σε θύματα trafficking και ενδοοικογενειακής βίας, θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο.

«Είναι τόσο σημαντικό να επενδύεις σε άλλους, να επενδύεις στην κοινότητά μας και να χρησιμοποιείς το μοναδικό σου ταλέντο για να κάνεις τη διαφορά. Όλοι έχουμε κάτι ξεχωριστό και όταν φυτεύουμε αυτούς τους σπόρους σε άλλους ανθρώπους στη ζωή μας, τους μεταμορφώνουμε και το χρησιμοποιούμε ως όχημα για αλλαγή».

Τη χώρα μας εκπροσώπησε η 22χρονη Κορίνα Εμμανουηλίδου, η οποία δεν κατάφερε να μπει στο top 16 του διαγωνισμού ομορφιάς.

Ποια είναι η νέα Μις Υφήλιος R'Bonney Gabriel

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Μις Υφήλιος, η R'Bonney είναι σχεδιάστρια μόδας, μοντέλο και δασκάλα ραπτικής.

Της αρέσουν οι τέχνες, τα σπορ και τα ταξίδια. Μικρή έπαιζε βόλεϊ αλλά την κέρδισε η μόδα και σε ηλικία 15 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί με το σχέδιο και τα υφάσματα. Ετσι σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας από όπου και πήρε πτυχίο στο σχεδιασμό μόδας. Αυτή τη στιγμή είναι διευθύνουσα σύμβουλος της δικής της βιώσιμης σειράς ρούχων, R'Bonney Nola.

Η R'Bonney είναι, επίσης, η επικεφαλής για το Magpies & Peacocks, ένα μη κερδοσκοπικό οίκο σχεδιασμού με έδρα το Χιούστον, που είναι αφοσιωμένος στη χρήση της «μόδας ως δύναμη για το καλό» μέσω της βιωσιμότητας.

miss universe3.jpg 

Miss Universe – Αναλυτικά η λίστα Top 16

Μις ΗΠΑ - Miss Universe 2022
Μις Βενεζουέλα - Α’ αναπληρωματική
Μις Δομινικανή Δημοκρατία – Β’ αναπληρωματική
Μις Κουρασάο - Top 5
Μις Πουέρτο Ρίκο - Top 5
Μις Αϊτή - Top 16
Μις Αυστραλία - Top 16
Μις Ινδία - Top 16
Μις Ισπανία -Top 16
Μις Καναδάς - Top 16
Μις Κολομβία -Top 16
Μις Λάος – Top 16
Μις Νότια Αφρική - Top 16
Μις Περού -Top 16
Μις Πορτογαλία -Top 16
Μις Τρινιντάντα και Τομπάγκο - Top 16.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS