MasterChef: Ο Μπέλλος αποχώρησε από τον διαγωνισμό -Απαρηγόρητη η Μπέη -«Γλέντι» στο Twitter
Φωτογραφία: Instagram

MasterChef: Ο Μπέλλος αποχώρησε από τον διαγωνισμό -Απαρηγόρητη η Μπέη -«Γλέντι» στο Twitter

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε εχτές από το MasterChef, προς έκπληξη των συμπαικτών του, προκαλώντας τη θλίψη στη σύντροφο και συμπαίκτριά τού, Μαρία Μπέη.

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού, βρέθηκε στο τέλος της διαδικασίας απέναντι στη Μαρία Λαζαρίδου, την οποία, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε βαθμολογία, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Η στεναχώρια, ωστόσο, για τη Μαρία Μπέη, είχε ξεκινήσει και πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της μαγειρικής δοκιμασίας, η σύντροφος του Δημήτρη Μπέλλου, με τον οποίο είχαν γνωριστεί εντός παιχνιδιού κατά την πρώτη τους συμμετοχή στο MasterChef, ξέσπασε σε κλάματα στο ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

MasterChef: Οι φόβοι της Μαρίας Μπέη που αποδείχτηκαν αληθινοί

«Θα κλάψω τώρα. Θα μου στοιχίσει πάρα πολύ αν δεν έρθει πίσω στο σπίτι (ο Δημήτρης) να ξέρεις. Τον αγαπάω, δεν θέλω να φύγει. Δεν το θέλω και για αυτόν. Όταν μπήκε μου λέει: Τα λέμε τελικό. Μου λέει: Τους βλέπω, είναι όλοι παλτά. Επειδή είναι ο άνθρωπός μου, νιώθω ότι αν δεν πετύχει τον στόχο του, δεν τον πετυχαίνω κι εγώ», ανέφερε η Μαρία Μπέη μετά το τέλος της δοκιμασίας.

Οι φόβοι της αποδείχτηκαν αληθινοί, αφού ο Δημήτρης Μπέλλος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef, και η Μαρία Λαζαρίδου ήταν η παίκτρια που επέστρεψε στο σπίτι.

«Δεν μπορώ να βρω εδώ μέσα άλλον μάγειρα καλό σαν τον Δημήτρη που μπορεί να φτάσει τελικό», είπε απαρηγόρητη με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Μπέη.

MasterChef: Το Twitter «γλεντάει» τη Μαρία Μπέη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εξέλιξη έδωσε τροφή για σχόλια στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν καυστικά την αντίδραση της νεαρής παίκτριας στο άκουσμα της αποχώρησης του συντρόφου της από τον διαγωνισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η αποχώρηση του Δημήτρη Μπέλλου από το MasterChef είχε γίνει γνωστή από νωρίς το βράδυ της Τρίτης, όταν η επίσημη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook έκανε ένα spoiler από… λάθος.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS