Μαρινέλλα: Εκτός ΜΕΘ έπειτα από τρεις εβδομάδες - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Μαρινέλλα: Εκτός ΜΕΘ έπειτα από τρεις εβδομάδες - Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ευχάριστα είναι τα νεότερα για την κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, αφού πλέον βγαίνει από τη ΜΕΘ, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από τρεις εβδομάδες, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στις 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου «Υγεία», με τη Ματίνα Παγώνη να αποκαλύπτει το πρωί της Τετάρτης (16/10) μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» τη διαδικασία της μεταφοράς της Μαρινέλλας σε δωμάτιο και τα βήματα της αποκατάστασης που θα ακολουθήσουν.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Η Μαρινέλλα θα πάει στο δεύτερο στάδιο βγαίνοντας από την Εντατική και πηγαίνοντας σε απλό δωμάτιο. Πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο. Η Μαρινέλλα εισέπραξε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και παράλληλα, επειδή είναι πολύ δυνατή, κατάφερε να πάει στα επόμενα στάδια. Αυτή τη στιγμή θα πάει σε ένα απλό δωμάτιο. Πάλεψε από την πρώτη στιγμή. Τα αιμορραγικά επεισόδια είναι πολύ δύσκολα. Στη συνέχεια, θα έρθει το τρίτο στάδιο, που είναι το κέντρο αποκατάστασης.

Υπάρχει ομάδα φυσιάτρων και φυσικοθεραπευτών που θα κρίνουν τι θα χρειαστεί η Μαρινέλλα. Πηγαίνει πολύ καλύτερα και έχουμε μεγάλη βελτίωση. Αυτά είναι τα στάδια σε αυτούς τους ασθενείς και χρειάζεται μεγάλη υπομονή. Αυτά τα αιματώματα δεν απορροφούνται γρήγορα».

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ''Υγεία'', λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ