Μαρίνα Σάττι: Σαρώνει το «Zari» - Μπήκε στο παγκόσμιο Top 50 του Spotify

Μαρίνα Σάττι: Σαρώνει το «Zari» - Μπήκε στο παγκόσμιο Top 50 του Spotify

Στο Top 50 του Spotify κατάφερε να μπει το «Zari» της Μαρίνας Σάτι, η οποία φαίνεται πως διανύει την πιο επιτυχημένη της χρονιά.

Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη αποδοχή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό από τους απανταχού θαυμαστές της, με όλες τις συναυλίες της να είναι sold out.

Σαρώνει το «Zari»

Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του CD της και δύο μήνες μετά τη Eurovision, το «Zari» της Μαρίνας Σάττι συνεχίζει να ανεβαίνει κατηγορία στα charts.

Με πάνω από 50.000.000 streaming points, έγινε αυτήν την εβδομάδα το πρώτο διαμαντένιο σε ψηφιακές πωλήσεις single, αλλά και η πρώτη ελληνική συμμετοχή στην ιστορία του θεσμού με διαμαντένιες πωλήσεις.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα, το «Zari» μετράει πάνω από 25.000.000 streams στο Spotify και 40.000.000 προβολές στο YouTube, αριθμοί που το κατατάσσουν ως ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά τραγούδια στην ιστορία της δισκογραφίας.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ