Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε Παντελίδη στην περιοδεία του στην Αυστραλία και αποθεώθηκε [Βίντεο]

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τραγούδησε Παντελίδη στην περιοδεία του στην Αυστραλία και αποθεώθηκε [Βίντεο]

Την καλοκαιρινή του περιοδεία ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και θα εμφανιστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής βρίσκεται στην Αυστραλία και συγκεκριμένα έδωσε μία μεγάλη συναυλία στο Σίδνεϊ. Έπειτα θα εμφανιστεί για δύο μαγικές συναυλίες στην Αδελαΐδα και στη Μελβούρνη.

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εκτός από τα υπέροχα τραγούδια του ερμήνευσε και ένα κομμάτι του Παντελή Παντελίδη και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από το κοινό του. Ο Κωνσταντίνος τραγούδησε μπροστά σε πέντε χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο «Qudos Bank Arena, Sydney Olympic Park» για να τον απολαύσουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε το τραγούδι του αδικοχαμένου Παντελή με τίτλο «Γίνεται», κάτι που συνηθίζει στις περισσότερες εμφανίσεις του και όπως θα δείτε και στο βίντεο που μοιράστηκε οι θαυμαστές του ενθουσιάστηκαν. «Δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω» είπε και το πλήθος τον αποθέωσε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός από την συναυλία του στο Σίδνεϊ:

 

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα, που είχε με το αυτοκίνητό του στην παραλιακή οδό. Πρόκειται για μια είδηση, η οποία είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, μιας και ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του, μιας και σε λίγο μόλις καιρό, η καριέρα του είχε εκτοξευθεί στα ύψη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ