Καζάνι που βράζει το Μπάκινγχαμ: Ο Κάρολος έδιωξε Χάρι και Μέγκαν από το σπίτι τους στο Λονδίνο

Καζάνι που βράζει το Μπάκινγχαμ: Ο Κάρολος έδιωξε Χάρι και Μέγκαν από το σπίτι τους στο Λονδίνο

Εκδικητική είναι πια η συμπεριφορά του βασιλιά Καρόλου της Μ.Βρετανίας απέναντι στον μικρό γιό του, καθώς όπως έγινε γνωστό έδιωξε τον Χάρι και τη Μέγκαν από το Frogmore Cottage λόγω των διαρκών αιχμών του γιου του κατά της Καμίλα στα απομνημονεύματά του στο βιβλίο Spare.

Ο βασιλιάς ειδοποίησε τον γιο του και τη νύφη του την Τρίτη να εκκενώσουν την έπαυλη των πέντε υπνοδωματίων εντός του κτήματος του Ουίνδσορ. Η κίνηση του Κάρολου σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail υποστηρίχθηκε θερμά τόσο από τη σύζυγό του Καμίλα όσο και από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ.

Η απόφαση ήταν προφανώς δύσκολη για τον βασιλιά, κυρίως επειδή δεν να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά. Όπως λένε βασιλικές πηγές ο Κάρολος θεωρεί ότι ο γιος του «έχει ξεπεράσει τα όρια» μετά τους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν στη σειρά του Netflix αλλά και στα απομνημονεύματα-βόμβα του πρίγκιπα.

Τι εξόργησε τον Κάρολο

Ο βασιλιάς λέγεται ότι εξοργίστηκε ιδιαίτερα με τις κατηγορίες ότι η Καμίλα ήταν υπεύθυνη για τη διαρροή ιστοριών στα μέσα ενημέρωσης, αναφέρει η Mirror. Μιλώντας με τον Anderson Cooper του 60 Minutes για να προωθήσει το βιβλίο του τον Ιανουάριο, ο Χάρι είπε ότι η προθυμία της Καμίλα να δημιουργήσει σχέσεις με τον βρετανικό Τύπο την έκανε «επικίνδυνη» και ότι θα υπήρχαν «πτώματα στο δρόμο εξαιτίας αυτού». Την αποκαλούσε επίσης «κακοποιό» σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.

Η διαδικασία έξωσης

Ο Κάρολος φέρεται να ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης στις 11 Ιανουαρίου - την επομένη της κυκλοφορίας του Spare - αφού διάβασε έναν φάκελο με διαπιστώσεις από βοηθούς σχετικά με λεπτομέρειες που δημοσιεύτηκαν στο βιβλίο.

Πηγές δήλωσαν στη Mirror ότι οι κατηγορίες έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση του Χάρι με τον πατέρα του και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Χάρι γνώριζε πολύ καλά πώς η Καμίλα θα αποτελούσε κόκκινη γραμμή για τον πατέρα του και την πέρασε με κατάφωρη αδιαφορία ούτως ή άλλως. Ο βασιλιάς αισθάνθηκε χωρίς αμφιβολία ότι πέρασε τη γραμμή και ήταν η απόλυτη πράξη ασέβειας» ανέφεραν.

Συζητώντας για την απόφαση να ξεκινήσει η διαδικασία έξωσης, μια πηγή δήλωσε: «Θεωρήθηκε ότι θα ήταν σαν να ξεριζώνεις με δύναμη κάτι που θα πονέσει πολύ. Οδυνηρό, αλλά θα γίνει».

Η τελευταία τροπή στον συνεχιζόμενο πόλεμο των Windsors δείχνει ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν ο Χάρι θα εμφανιστεί στη στέψη του Κάρολου στις 6 Μαΐου.

Το Frogmore Cottage έχει ήδη προσφερθεί στον πρίγκιπα Άντριου. Αλλά το σπίτι που μένει σήμερα το Royal Lodge λέγεται ότι έχει σοβαρά προβλήματα υγρασίας και για το λόγο αυτό πρέπει να μετακομίσει, σύμφωνα με τηn εφημερίδα Sun. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αρνούνταν ακόμη και χθες να σχολιάσουν την απόφαση να ζητηθεί από τους Σάσεξ (Χάρι- Μέγκαν) να μαζέψουν τα υπόλοιπα υπάρχοντά τους μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι «τους ζητήθηκε να εκκενώσουν την κατοικία τους στο Frogmore Cottage» κάτι που τους εξόργισε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ