Katy Perry: Ανταλλάζει καυτά φιλιά με μοντέλο στο νέο της video clip

Katy Perry: Ανταλλάζει καυτά φιλιά με μοντέλο στο νέο της video clip

Την κατιούσα φαίνεται πως είχε πάρει η καριέρα της Katy Perry, η οποία κάνει τα πάντα, προκειμένου να γίνει το επίκεντρο της προσοχής και να επανέλθει στα πράγματα.

Η 39χρονη, αφού ξεπέρασε την αποτυχία του comeback single της, με τίτλο «Woman's World», εμφανίζεται στο νέο βίντεο κλιπ να φιλιέται στο στόμα και να χαριεντίζεται με νεαρό μοντέλο.

Σημειώνεται ότι η Katy, η οποία έχει μια 3χρονη κόρη με τον Orlando Bloom, διαφημίζει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και δημοσιεύει συχνά-πυκνά φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Οι γνώστες υποστηρίζουν ότι η καλλιτέχνιδα προσπαθεί απεγνωσμένα να καταστρώσει ένα νέο σχέδιο, για να σώσει τη μουσική της επιστροφή.

Το «Woman's World» είναι το lead single από το επερχόμενο έβδομο στούντιο άλμπουμ της Perry, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Έβαλα στόχο να δημιουργήσω ένα τολμηρό, πληθωρικό, εορταστικό dance-pop άλμπουμ με το συμβολικό 143, την αριθμητική έκφραση της αγάπης ως διαχρονικό μήνυμα», ανέφερε η καλλιτέχνιδα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ