Και ο Άκης Πετρετζίκης στο Netflix: Ήδη στα προσεχώς της ψηφιακής πλατφόρμας η εκπομπή του

Και ο Άκης Πετρετζίκης στο Netflix: Ήδη στα προσεχώς της ψηφιακής πλατφόρμας η εκπομπή του

Μία μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Άκης Πετρετζίκης, αφού η εκπομπή του «Akis’ Food Tour», η οποία προβάλλεται στον Alpha, σύντομα θα προβάλλεται και στο Netflix. Μάλιστα, ήδη στον «αέρα» της ψηφιακής πλατφόρμας, η τουριστική-γαστρονομική εκπομπή που παρουσιάζει προβάλλεται στα προσεχώς.

Πρόκειται για την πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή ελληνικής προέλευσης που συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη ψηφιακή πλατφόρμα, η οποία έχει εκατομμύρια φανατικούς θεατές απ’ όλο τον κόσμο.

Την προσεχή Κυριακή (21/7) θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής, που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας προβάλλοντας τις ομορφιές της, αλλά και την τοπική κουζίνα κάθε τόπου, προσεγγίζοντας με... γεύση την ελληνική παράδοση.

Ντόπιες σπεσιαλιτέ, προϊόντα ΠΟΠ, αλλά και εικόνες της χώρας μας που δεν συναντά κανείς εύκολα, είναι μόνο κάποια απ’ όσα θα φροντίσει να διαδώσει ο Άκης Πετρετζίκης μέσω του Netflix σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ