Η υπόσχεση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τη Θεσσαλονίκη

Η υπόσχεση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο για τη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Χολιγουντιανός αστέρας και πρωταγωνιστής της ταινίας «Tin Soldier», Τζέιμι Φοξ, ο οποίος θα παραμείνει στην περιοχή περίπου δύο μήνες, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του κινηματογραφικού πρότζεκτ με μπάτζετ κοντά στα 30 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζέιμι Φοξ -ή αλλιώς ο «Bokuchi», όπως λέγεται ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στην ταινία- αλλά και οι υπόλοιποι ηθοποιοί-συντελεστές της παραγωγής, εκτός απροόπτου, θα φιλοξενηθούν σε γνωστό ξενοδοχείο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, ενώ στο στούντιο της Millenium, στη Θέρμη, ήδη επικρατεί πυρετός γυρισμάτων.

Τις επόμενες ημέρες, η παραγωγή για τις ανάγκες της ταινίας θα βρεθεί σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στη Χαλκηδόνα και ακολούθως θα μεταβεί στη Δράμα για ένα σημαντικό κύκλο γυρισμάτων που θα πραγματοποιηθούν σε πανέμορφα φυσικά τοπία, όπως ο ποταμός Νέστος και το Σπήλαιο του Αγγίτη. Αρμόδιες πηγές μεταφέρουν στο thesstoday.gr ότι ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εξέφρασε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, μεγάλο ενθουσιασμό για τη φυσική ομορφιά της Θεσσαλονίκης, ενώ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του να επιστρέψει στο μέλλον για διακοπές στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον Τζέιμι Φοξ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και ο Σκοτ Ίστγουντ, γιος του μεγάλου ηθοποιού και σκηνοθέτη Κλιντ Ίστγουντ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS