Η οργισμένη ανάρτηση πρώην παίκτη του Survivor γιατί τον εμπλέκουν στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα

Η οργισμένη ανάρτηση πρώην παίκτη του Survivor γιατί τον εμπλέκουν στην υπόθεση με το χάσκι στην Αράχωβα

Μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor Παναγιώτης Κωνσταντινίδης αναφορικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην τραγική υπόθεση με τον απάνθρωπο βασανισμό χάσκι στην Αράχωβα.

Ενώ ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές, δημοσιεύματα «φωτογράφισαν» τον πρώην παίκτη του Survivor ως ύποπτο, με την ίδιο να ξεκαθαρίζει μέσω social media ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση, και να προειδοποιεί πως θα κινηθεί νομικά αν συνεχίσει να χρησιμοποιείται το όνομά του για τον ίδιο σκοπό.

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Έχω να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023

«Προς μεγάλη μου έκπληξη και με μεγάλη μου λύπη, βλέπω από σήμερα το πρωί να εμπλέκεται το όνομά μου με ανυπόστατες κατηγορίες για την απάνθρωπη υπόθεση με το αδικοχαμένο σκυλάκι στην Αράχωβα. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού έχει προκύψει αυτό, μιας και έχω προσωπικά να μεταβώ στην Αράχωβα από τον Γενάρη του 2023 και έχω μεταπωλήσει και το ποσοστό που διατηρούσε σε μαγαζί της περιοχής εδώ και μήνες! Επίσης, με όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει ορισμένοι, αποπροσανατολίζετε και τις Αρχές και τον κόσμο να εντοπίσουν τον δράστη», ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στη σχετική ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης 6/12.

araxova konstantinidis 1.jpg

«Μην ανακυκλώνετε ψευδείς και μη έγκυρες πληροφορίες! Εύχομαι να βρεθεί το ανθρωπόμορφο τέρας που έκανε αυτή την πράξη και να σαπίσει στη φυλακή! Δεν θα ανεχτώ όμως αυτή τη λάσπη που δέχομαι αναίτια και την ανθρωποφαγία στα σόσιαλ, ειδικά για κάτι τόσο φρικαλέο όσο αυτό. Οποιοσδήποτε αναφέρει το όνομά μου είτε έμμεσα, είτε άμεσα θα με αναγκάσει να κινηθώ νομικά», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Επίσης, να αναφέρω ότι και προφανώς τη μέρα που συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό εγώ ήμουν χιλιόμετρα μακριά από την Αράχωβα, πράγμα που αποδεικνύεται από πολλούς τρόπους αν και όποτε μου ζητηθεί, αλλά από τις αρμόδιες αρχές και όχι από τους δικαστές των σόσιαλ!!! Σταματήστε να είστε ανθρωποφάγοι, να βρίζετε μάνες, και να εύχεστε καρκίνους χωρίς να έχετε ιδέα!!!», τόνισε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης σε νεότερη ανάρτησή του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS