Χριστίνα Μπόμπα: Με υψηλό πυρετό εν μέσω μετακόμισης - Οι πρώτες πόζες στο ανακαινισμένο σπίτι

Χριστίνα Μπόμπα: Με υψηλό πυρετό εν μέσω μετακόμισης - Οι πρώτες πόζες στο ανακαινισμένο σπίτι

Δεν είχε με το μέρος της την τύχη η Χριστίνα Μπόμπα το Σαββατοκύριακο που διανύουμε αφού παρά το γεγονός ότι είχε πολλές δουλειές να φέρει εις πέρας αφού βρίσκεται εν μέσω μετακόμισης στο ανακαινισμένο σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους, εκείνη είναι σε ένα κρεβάτι και ψήνεται στον πυρετό.

Η όμορφη influencer, επιχειρηματίας και μανούλα των δύο κοριτσιών της, για περίπου δύο 24ωρα είχε συνεχώς πολύ υψηλό πυρετό και έτσι την έβγαλε σε ένα κρεβάτι κουκουλωμένη με το πάπλωμα. Στην καλύτερη περίπτωση, όπως τη φωτογράφισε και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα πήγαινε μέχρι το σαλόνι για να δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις σε όσους τη βοηθούν στη μετακόμιση.

Η αντάρτη της Χριστίνας Μπόμπα

«Heeeeeey σήμερα κάπως ζωήρεψα και είπα να σας πω ένα γεια! Από τα μηνύματα μου καταλαβαίνω ότι γίνεται χαμός και είμαστε παρά πολλοί με πυρετό αυτές τις μέρες! Να μας ευχηθώ περαστικά! Εμένα ευτυχώς ήρθαν οι ειδικές δυνάμεις από τη Λαμία (2η φωτό) και βγήκε πιο εύκολα το ΣΚ! Ααααααχ όσο κι αν μεγαλώσουμε πάντα τη μαμά μας θέλουμε! Υγεία και φιλιά σε όλους» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το δύσκολο σαββατοκύριακο που διανύει.

Πράγματι η μητέρα της είναι κοντά της καθώς οι μικρούλες έχουν απόλυτη ανάγκη από έναν άνθρωπο και εφόσον ο μπαμπάς είναι αφοσιωμένος στη μετακόμιση και η μαμά είναι με πυρετό στο κρεβάτι, η μία από τις δύο γιαγιάδες ανέλαβε δράση για να βοηθήσει την κατάσταση.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι όλους τους προηγούμενους μήνες ζούσε σε άλλο σπίτι προσωρινά προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης στο δικό τους σπίτι που άλλαξαν κατά πολύ σε σχέση με το παρελθόν.

Τώρα, είναι ακριβώς όπως το είχαν ονειρευτεί, έχοντας φροντίσει να το αναβαθμίσουν και ενεργειακά για να μην υπάρχουν απώλειες.

Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από το πλήρως ανακαινισμένο σπίτι.

Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ