Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Light: «Κ@λόπαιδα, η μισή νεολαία σάς θεωρεί καραγκιόζηδες»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Light: «Κ@λόπαιδα, η μισή νεολαία σάς θεωρεί καραγκιόζηδες»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Light, με αφορμή προκλητικό βίντεο που ανέβασε ο γνωστός τράπερ στο Instagram στο οποίο καταγράφεται ο ξυλοδαρμός ενός περαστικού σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας.

Ο παρουσιαστής, μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον AΝΤ1, μίλησε με σκληρά λόγια, αναφερόμενος μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο στον Light και σε άλλους τράπερ, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί και απειλές.

Όπως φαίνεται, όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός άνδρας έπεσε με το ποδήλατό του πάνω σε άτομο που βρισκόταν στην παρέα του Light, προκαλώντας την οργή των υπολοίπων, που άρχισαν να τον κυνηγούν και να τον ξυλοφορτώνουν.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στον Σταθμό Λαρίσης, όπου ο γνωστός τράπερ μαζί με ακόμη 20-25 άτομα πραγματοποιούσαν τα γυρίσματα ενός video clip.

Στο πρώτο story που ανέβασε στον λογαριασμό του ο τράπερ, καταγράφεται ο ξυλοδαρμός του νεαρού, ενώ σε δεύτερο βίντεο του Light μετά τις αντιδράσεις που προξένησε η πρώτη ανάρτησή του αναφέρει ότι «τα παιδάκια μαλώνουν και παίζουν μπουνιές» και βρίζει όσους τον κατακρίνουν.

Γιώργος Λιάγκας: Είναι κ@λόπαιδα και επαίρονται για αυτό

«Δεν είναι πουριτανός όποιος δεν του αρέσει το ξύλο. Θέλω να σου πω ότι η μαγκιά είναι να λύνεις ένα θέμα με επιχειρήματα. Αν δεν έχεις και καταφεύγεις στο ξύλο, αυτό για μένα είναι πουριτανισμός, οπισθοδρόμηση και βλακεία, για να μην πω κάτι πιο χοντρό», σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Είναι ντροπή αυτό το πράγμα να το λέμε. Δεν είναι μοντερνιά το ξύλο. Εδώ η προκλητικότητα έχει να κάνει όχι μόνο με το ότι είναι κ@λόπαιδα αυτά τα παιδιά, έχει να κάνει με το ότι επαίρονται ότι είναι κ@λόπαιδα. Λένε ότι "εμείς που παίζουμε ξύλο είμαστε μάγκες". Ωραίο μήνυμα δίνουμε», συνέχισε με έντονο ύφος ο παρουσιαστής.

«Ευτυχώς υπάρχει μια μειοψηφία της νεολαίας που σας ακολουθεί, η μεγάλη πλειοψηφία σας θεωρεί καραγκιόζηδες, γελοίους σάς θεωρεί», τόνισε ακόμη ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο στον Light και στους υπόλοιπους τράπερ, προειδοποιώντας: «Και μη στείλετε ανθρώπους, γιατί το κάνετε. Μη στέλνετε ανθρώπους να με πετυχαίνουν έξω και να με απειλείτε. Δεν σας φοβάμαι. Είναι μόδα τώρα. Σε παίρνουν από 2-3 τράπερ και σου λένε: "Μεγάλε, κινδυνεύεις από αυτόν". Εσείς κινδυνεύετε από το μυαλό που κουβαλάτε. Η πλειοψηφία της νεολαίας σάς θεωρεί καραγκιόζηδες. Αυτό είναι ένα αυτεπάγγελτο έγκλημα. Πού είναι ο Θεοδωρικάκος; Αυτό δεν είναι μια παραβατική συμπεριφορά; Αν πάλι είναι πλάκα, να βγει να μας το πει ο Light και εγώ θα είμαι και ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS