Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ στον γάμο του στην Πύλο - Θα κοστίσει πάνω από 800.000 ευρώ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ στον γάμο του στην Πύλο - Θα κοστίσει πάνω από 800.000 ευρώ

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Το ζευγάρι έχει μπει ήδη σε ρυθμούς προετοιμασίας του τριήμερου γάμου του, ο οποίος θα γίνει στο «Costa Navarino» στην Πύλο. Στις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το «white party», με όλους τους καλεσμένους να φορούν λευκά κοστούμια, τα οποία θα έχει επιμεληθεί ο μετρ υψηλής ραπτικής Γεώργιος Παπαδόγαμβρος.

Γιάννης Αντετοκούνμπο - Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Όλο το παγκόσμιο αθλητικό jet set στον γάμο τους

Στις 31 Αυγούστου θα λάβει χώρα το «nigerian party», με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες, και την 1η Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος, στον οποίο έχει προσκληθεί σχεδόν ολόκληρο το παγκόσμιο αθλητικό jet set! Ενδεικτικά, πέρα από μεγάλους προπονητές, πρώην και νυν συμπαίκτες του Γιάννη, πολιτικούς, παράγοντες και αξιωματούχους του μπάσκετ, πρόσκληση αναμένεται να λάβουν μερικοί από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο - και όχι μόνο από το μπάσκετ. Στη λίστα θα βρεθούν -μεταξύ πολλών άλλων- ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο «Greek Freak» βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Μαΐου, προκειμένου να δρομολογήσει σημαντικές λεπτομέρειες τόσο για το μυστήριο όσο και για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει. Έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Θα κοστίσει πάνω από 800.000 ευρώ - Όλο το παρασκήνιο

Εκτός από επωνύμους, ο Γιάννης έχει καλέσει στο γάμο και τους φίλους του από την παλιά του γειτονιά, τα Σεπόλια. Έτσι, υπολογίζεται πως οι καλεσμένοι στο μεσσηνιακό θέρετρο θα είναι περίπου τετρακόσιοι. Το συνολικό κόστος διαμονής υπολογίζεται περίπου στα 400.000 ευρώ, ενώ το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού θα κοστίσει 250 ευρώ ανά άτομο, με το συνολικό του κόστος να φτάνει περίπου στα 100.000 ευρώ.

Ο στολισμός θα κοστίσει 180.000 ευρώ και θα ανανεώνεται κάθε μέρα. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό και χωρίς ακόμα να είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των καλεσμένων, ο «παραμυθένιος» γάμος του αστέρα του ΝΒΑ αναμένεται να κοστίσει πάνω από 800.000 ευρώ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ