Η απάντηση των Maneskin για τη χρήση ναρκωτικών: Είναι μαλ@@@, δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο

Η απάντηση των Maneskin για τη χρήση ναρκωτικών: Είναι μαλ@@@, δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο

Οι νικητές της φετινής Eurovision, το ιταλικό συγκρότημα Maneskin, επιτέθηκαν στους θεατές που πίστευαν ότι ο τραγουδιστής τους Damiano David έκανε χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια του live τελικού.

Το ιταλικό συγκρότημα έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη στο NME την Τετάρτη για τις κατηγορίες, αφότου ο τραγουδιστής τους απαλλάχθηκε από την χρήση ναρκωτικών από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU).

Τα μέλη του συγκροτήματος, Damiano, Βικτόρια ντε Αντζέλις, Ίθαν Τόρκιο και Τόμας Ράγκι θέλησαν να αναφερθούν στις κατηγορίες λέγοντας πως οι ισχυρισμοί ήταν «μαλ@@@» και πως «δεν θα έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Damiano κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού της Eurovision το Σάββατο το βράδυ, φάνηκε να σκύβει στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά του, με μερικούς να αναρωτιούνται εάν έκανε χρήση ναρκωτικών. Ο ίδιος ο τραγουδιστής έσπευσε να αντικρούσε την ιδέα πως μπορεί να είχε πάρει κοκαΐνη κατά τη διάρκεια του τελικού, λέγοντας ότι ο Τόμας Ράγκο, ο κιθαρίστας της μπάντας, απλά έσπασε ένα ποτήρι στο green room.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Maneskin, Damiano David
«Είναι μαλ@@@»
Η EBU ζήτησε να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις δηλώνοντας μετά πως δεν έγινε χρήση ναρκωτικών στο Green Room και «θεωρούμε ότι το θέμα έκλεισε».
Η μπασίστρια Βικτόρια είπε για τις κατηγορίες: «Δε θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο σε ζωντανή μετάδοση με 180 εκατομμύρια ανθρώπους να μας παρακολουθούν. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης ή άλλων ναρκωτικών, οπότε αμέσως είπαμε: ‘Απλά κάντε μας τεστ γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και δεν θέλουμε ο κόσμος να μιλά για ανόητα πράγματα και όχι για τη μουσική μας». Όσο για τις φήμες σχετικά με την λήψη ναρκωτικών, ανέφερε: «Το ξέραμε ότι ήταν μαλ@@@».

«Νιώθουμε προσβεβλημένοι»
Τη Δευτέρα, ο παρουσιαστής του BBC Breakfast, Νταν Γουόκερ ρώτησε τον τραγουδιστή εάν οι φήμες για την χρήση ναρκωτικών είχαν επισκιάσει την νίκη του συγκροτήματος. «Ήταν η στιγμή που μόλις μας είχαν δώσει 12 πόντους και εκείνη την ώρα ο Τόμας έσπασε ένα ποτήρι, οπότε ενώ πανηγύριζα είδα τα σπασμένα γυαλιά. Ένιωσα προσβεβλημένος με όλο αυτό».

«Είμαστε νέοι με τεράστιο πάθος για τη μουσική και αυτό επισκιάζει τη νίκη μας. Θα υποβληθώ σε εξετάσεις σήμερα και θα αποδείξουμε ότι όλα είναι εικασίες. Επιτρέψτε μου να πω ότι είμαστε πραγματικά προσβεβλημένοι» είχε δηλώσει λίγες ώρες προτού υποβληθεί στις εξετάσεις που έδειξαν ότι δεν είχε γίνει χρήση ναρκωτικών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS