Επέστρεψε στις πίστες ο Γιάννης Ξανθόπουλος: Είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Μάρτιο

Επέστρεψε στις πίστες ο Γιάννης Ξανθόπουλος: Είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Μάρτιο

Κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις φαίνεται πως έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Ήταν τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου, όταν ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Το δυστύχημα συνέβη στην οδό Δεκελείας στις Αχαρνές, όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών, με τον ένα εκ των δύο να χάνει ακαριαία τη ζωή του.

Όπως μάλιστα είχε γραφτεί τότε, ο νεαρός καλλιτέχνης οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα. Ο ίδιος πέρασε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, την ώρα που πετάχτηκε μπροστά του αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP, με αποτέλεσμα εκείνος να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Έκτοτε ο Γιάννης Ξανθόπουλος απείχε από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, καθώς και από τα social media. Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έχει επιστρέψει στο Instagram κάνοντας κάποιες αναρτήσεις που αφορούν τη μουσική του, ενώ το βράδυ του Σαββάτου 20/7 πραγματοποίησε και μια live εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου, μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ