Ντιλέτα Λεότα: Η εντυπωσιακή Ιταλίδα αθλητική ρεπόρτερ παντρεύτηκε με τον τερματοφύλακα Λορίς Κάριους!

Ντιλέτα Λεότα: Η εντυπωσιακή Ιταλίδα αθλητική ρεπόρτερ παντρεύτηκε με τον τερματοφύλακα Λορίς Κάριους!

Η Ντιλέτα Λεότα και ο Λορίς Κάριους είναι ένα από τα πιο "hot" ζευγάρια της αθλητικής showbiz!

Η Ιταλίδα αθλητική ρεπόρτερ που θεωρείται μια από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ σε όλη την Ευρώπη, παντρεύτηκε με τον άλλοτε γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Λορίς Κάριους σε μια λαμπρή τελετή που έγινε στην Σικελία. "Έκλεψε" τις εντυπώσεις πέρα από το όμορφο ζευγάρι και η μικρή τους κόρη.

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου Ντιλέτα Λεότα και Λορίς Κάριους

Η Ντιλέτα Λεότα και ο Λορίς Κάριους διατηρούν σχέση εδώ και κάποια χρόνια, με τον άλλοτε πορτιέρε της Λίβερπουλ να είναι ο... εκλεκτός της καρδιάς της πανέμορφης αθλτικής ρεπόρτερ που εντυπωσιάζει τα γήπεδα της Serie A. Οι δυο τους έγιναν πριν από λίγο καιρό γονείς, με την Ντιλέτα να φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι το οποίο "έκλεψε" τις εντυπώσεις στον γάμο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε σε πεντάστερο resort στο νησί Βουλκάνο, ενώ αντάλλαξε όρκους αγάπης μπροστά στα μάτια 160 καλεσμένων που έδωσαν το παρών στο χαρμόσυνο και ξεχωριστό αυτό μυστήριο που φυσικά έγινε πρώτο θέμα σε όλη την αθλητική showbiz.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ