Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ ο 54χρονος οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο -Νεκρός ο συνεπιβάτης

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ ο 54χρονος οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο -Νεκρός ο συνεπιβάτης

Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο 54χρονος οδηγός μηχανής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με το creta24, ο τραυματίας δικυκλιστής υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι συντριπτικά κατάγματα στο αριστερό πόδι, ενώ τα τραύματα που έφερε τόσο στα άνω άκρα όσο και στο κεφάλι αντιμετωπίστηκαν.

Ηράκλειο: Νεκρός ο συνεπιβάτης του 70χρονου από ανακοπή

Αντίθετα, ο 70χρονος Ελληνοαμερικανός συνεπιβάτης του δικύκλου έχασε τη ζωή του λόγω ανακοπής. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να τον επαναφέρουν, όμως κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο από Τυμπάκι προς Αγία Γαλήνη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τη μηχανή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου παρέλαβαν τους δύο αναβάτες της μηχανής, καθώς και τον οδηγό του αυτοκινήτου και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο σημείο του ατυχήματος μετέβη και η Πυροσβεστική, ωστόσο δεν χρειάστηκε η συνδρομή της.

 

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ