Μαρία Αντωνά: Δεν έχω κρύψει τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα [βίντεο]

Μαρία Αντωνά: Δεν έχω κρύψει τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα [βίντεο]

Στο καλοκαίρι που πέρασε, την πρόσφατη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και στις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Μαρία Αντωνά.

Σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν από την εκπομπή Happy Day, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για τις φετινές της καλοκαιρινές διακοπές, με την ίδια να λέει ότι: «Όλα τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά. Είναι αυτό που λένε, ότι είμαστε τα καλοκαίρια μας. Για εμένα ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι γιατί ήρθα και από ένα reality επιβίωσης, οπότε είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ, πέρασα πολύ όμορφα».

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με το ποιες πρωινές εκπομπές παρακολουθεί, η Μαρία Αντωνά είπε ότι: «Από τα πρωινά, παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις που παίζουν στα sites, γιατί τηλεόραση δεν βλέπω πολύ. Παρακολουθώ αυτά που πρωταγωνιστούν, τη φίλη μου τη Σταματίνα, την Κατερίνα, τον Γιώργο, όλες τις εκπομπές».

Μαρία Αντωνά: Η απάντησή της για την πρόσφατη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

Η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε και για τη φωτιά που ξέσπασε προ ολίγων ημερών στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, με την ίδια να τονίζει ότι: «Συμφωνώ στο σχόλιο ότι αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό. Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί. Είμαι και εγώ άνθρωπος, έχω και εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει για αυτόν τον λόγο εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε».

Μιλώντας, τέλος, για το αν την ενοχλεί που έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά σημείωσε ότι: «Δεν με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά, στη φάση που είμαι τώρα, δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ