Θεσσαλονίκη: Σοκ στη γειτονιά της μητέρας και των παιδιών που κάηκαν ζωντανοί - Πώς απανθρακώθηκαν

Θεσσαλονίκη: Σοκ στη γειτονιά της μητέρας και των παιδιών που κάηκαν ζωντανοί - Πώς απανθρακώθηκαν

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση.


Σοκαρισμένοι είναι η τοπική κοινωνία της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης όταν μετά από φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης εντοπίστηκαν νεκροί η μητέρα 32 ετών και τα δύο της παιδιά, 8 και 11 ετών.

Τα τρία μέλη της οικογένειας βρισκόταν στο σπίτι, ανήμποροι να ξεφύγουν, τη στιγμή που ο πατέρας έλειπε για δουλειές. Η οροφή έπεσε και τους καταπλάκωσε με τους πυροσβέστες που μπήκαν εντός, να αναφέρουν ότι τόσο η μητέρα όσο και τα παιδιά είχαν απανθρακωθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού grtimes, η φωτιά ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και του υπνοδωματίου, με την άτυχη μητέρα και τα παιδιά να εγκλωβίζονται από τα πρώτα λεπτά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, η οικογένεια είχε αγοράσει πρόσφατα το σπίτι, μία παλιά μονοκατοικία, το ανακοίνωσε και διέμενε εκεί από το περασμένο καλοκαίρι. «Έχουμε σοκαριστεί. Μας ειδοποίησαν ότι καιγόμαστε από τη γειτονιά. Βγήκαμε έξω και είδαμε το σπίτι, δίπλα ακριβώς, να καίγεται ολόκληρο. Τρόμαξα, οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες», αναφέρει κάτοικος της περιοχής και συγκινημένος προσθέτει: «οι πυροσβέστες βρήκαν μέσα τη μητέρα και τα παιδιά απανθρακωμένα».

Από νωρίς το πρωί, συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι στο σημείο, καθώς από την πυρκαγιά σημειώθηκε διακοπή στην ηλεκτροδότηση. Τοποθετούν νέα κολώνα ηλεκτροδότησης διότι αυτή που βρισκόταν έξω από το σπίτι κάηκε. Σύμφωνα με το συνεργείο, έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ