3χρονος μιλά ευγενικά στον 1,5 έτους αδερφό του και το διαδίκτυο «λιώνει» -Tο αξιολάτρευτο βίντεο του TikTok με τις εκατομμύρια προβολές

3χρονος μιλά ευγενικά στον 1,5 έτους αδερφό του και το διαδίκτυο «λιώνει» -Tο αξιολάτρευτο βίντεο του TikTok με τις εκατομμύρια προβολές

Οι καρδιές των χρηστών του TikTok «έλιωσαν» βλέποντας ένα 3χρονο αγόρι να μιλά ευγενικά σαν γονιός στον μόλις 20 μηνών αδερφό του. Το βίντεο που ανέβασε η μητέρα τους, έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Η περήφανη μαμά τους, Λόρα Λαβ νιώθει ιδιαίτερα περήφανη για τον ήρεμο και γλυκό τρόπο με τον οποίο μιλάει ο μεγάλος της γιος στον μικρότερο, καθώς αυτό κάνει και η ίδια σε αυτούς.

Πρόσφατα λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον 20 μηνών γιο της Τζόνα να ενοχλεί τον τρίχρονο γιο της Κάρτερ, προσπαθώντας να πάρει τα παιχνίδια που χρησιμοποιεί και να τον σπρώξει στο πρόσωπο.

Αλλά ο μικρός Κάρτερ, δείχνει μεγάλη υπομονή για την ηλικία του και ενθαρρύνει τον μικρό του αδερφό ευγενικά να περιμένει τη σειρά του παρόλο που «είναι δύσκολο να περιμένει κανείς μερικές φορές» και ζητώντας του να είναι «ευγενικός, παρακαλώ» ενώ τον αγγίζει.

Το βίντεο, δείχνει τον Κάρτερ να κάθεται σε ένα κουτί από χαρτόνι με ένα εικονοβιβλίο και ένα στυλό. Φαίνεται πως ο Τζόνα θα ήθελε να παίξει είτε με το βιβλίο είτε με το κουτί, και στέκεται πίσω από τον Κάρτερ, τον σπρώχνει και τον ενοχλεί.


Αντί να χτυπάει, να γκρινιάζει ή να φωνάζει «είναι δικό μου!», ο Κάρτερ χειρίζεται το μικρό του αδερφό σαν δάσκαλος ζεν.

«Ξέρω ότι θέλεις κι εσύ, αλλά τώρα είναι η σειρά μου», του λέει πολύ απαλά. «Μπορείς να έρθεις όταν τελειώσω», προσθέτει ενθαρρυντικά και με απίστευτη κατανόηση, του λέει πως «Ξέρω ότι είναι δύσκολο να περιμένεις μερικές φορές».

Σε αυτό το σημείο, ο Τζόνα απλώνει το χέρι του και βάζει ολόκληρο το χέρι του στο πρόσωπο του Κάρτερ και αρχίζει να τον πιέζει με το δάχτυλο αλλά ακόμα και τότε, ο πολύ υπομονετικός μεγάλος αδελφός, του μιλά με ηρεμία.

«Να είσαι ευγενικός, σε παρακαλώ», λέει στον μικρό Τζόνα καθώς εκείνος σπρώχνει το δάχτυλό του στο μάτι του Κάρτερ.

Ακόμα και όταν ο Τζόνα συνεχίζει να τον αγγίζει, ο Κάρτερ διατηρεί την ψυχραιμία και τη γλυκύτητά του, λέγοντας στον μικρό του αδερφό: «Αυτό είναι το σώμα μου και είπα όχι. Δεν μου αρέσει να με σκουντάνε».

Τελικά ο Τζόνα φαίνεται να παίρνει το μήνυμα και σκύβει για να αγκαλιάσει τον Κάρτερ θερμά γύρω από το κεφάλι. «Μου αρέσει αυτό», του λέει ο μεγάλος αδερφός.

Και σε περίπτωση που ο Τζόνα δεν έλαβε το μήνυμα, η μαμά των αγοριών το επαναλαμβάνει απαλά στο τέλος του βίντεο. «Δεν ήταν ωραίο να του πιέσεις το μάτι. Δεν σκουντάμε τον κόσμο, εντάξει;» ακούγεται να του λέει.

Η Λόρα ήταν σαφώς αρκετά περήφανη και συγκινημένη, σημείωσε στα σχόλια ότι δεν επενέβη επειδή «αυτό χτίζει δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων».

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του διαδικτύου την επαίνεσαν που μεγάλωσε ένα παιδί που μπορεί να επικοινωνεί τόσο καλά και με σεβασμό. Πολλοί εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα που διδάσκει στα παιδιά της να προστατεύουν τη σωματική τους αυτονομία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ