O αρραβωνιαστικός της πέθανε λίγες ώρες πριν τον γάμο τους – 3 χρόνια μετά ανακάλυψε την κρυφή διπλή ζωή του

O αρραβωνιαστικός της πέθανε λίγες ώρες πριν τον γάμο τους – 3 χρόνια μετά ανακάλυψε την κρυφή διπλή ζωή του

Την ημέρα που επρόκειτο να παντρευτεί, ο αρρβωνιαστικός της υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε. Τρία χρόνια μετά, ανακάλυψε πως την απατούσε.

Η 35χρονη τότε Κέιτλιν Παλμιέρι από το Λονγκ Άιλαντ, ήταν συντετριμμένη όταν ο αρραβωνιαστικός της Έρικ, πέθανε από καρδιακή προσβολή τον Αύγουστο του 2020, το πρωί λίγες ώρες πριν τον γάμο τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερα από δύο χρόνια και η Κέιτλιν είχε γνωρίσει τον οικονομικό σύμβουλο σε μια εφαρμογή γνωριμιών.

Χρόνια μετά τον θάνατό του, όμως η Κέιτλιν ανακάλυψε την μυστική ζωή του. «Ήθελα να εκραγώ από θυμό» δήλωσε στην New York Post.

Στις 20 Νοεμβρίου 2023, την ημέρα που θα ήταν τα 37α γενέθλιά του, έμαθε ότι ο Έρικ την απατούσε με μια γυναίκα στη Δυτική Ακτή για περισσότερο από ένα χρόνο πριν από τον θάνατό του.

«Ένιωσα σαν να είχα παγιδευτεί συναισθηματικά και δεν μπορούσα να ξεφύγω» θυμάται. «Ήμουν τόσο απογοητευμένη και δεν μπορούσα να το εκφράσω. Ήθελα απεγνωσμένα να μου πει κάποιος ότι δεν ήταν αλήθεια» πρόσθεσε. «Αλλά μέσα μου ήξερα ότι ήταν αλήθεια. Και ήθελα να εκραγώ».

Πώς ανακάλυψε ότι την απατούσε

Η Παλμιέρι ανακάλυψε την διπλή ζωή του αρραβωνιαστικού της όταν έπεσε πάνω σε μια περίεργη ανάρτηση αφιερωμένη στον αποθανόντα αρραβωνιαστικό της στο Instagram. Στην αρχή, δεν έδωσε και πολύ μεγάλη σημασία στον εικονικό αυτό φόρο τιμής.

Αντ’ αυτού, σκέφτηκε ότι ήταν απλώς μια περίεργη σύμπτωση και πως οι δύο γυναίκες θυμόντουσαν δύο διαφορετικούς νεκρούς με το όνομα Έρικ, οι οποίοι συμπτωματικά είχαν την ίδια ημέρα γενέθλια.

Αλλά αφότου επικοινώνησε με την άλλη γυναίκα για να ζητήσει διευκρινίσεις, η Παλμιέρι έμαθε την πικρή αλήθεια.

Επτά ημέρες πριν από το γάμο τους, έστελνε στην ερωμένη του ερωτικά μηνύματα

«Έβγαινε με αυτή την άλλη γυναίκα, την οποία είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο, από τον Μάρτιο του 2019» δήλωσε η Παλμιέρι στην New York Post.

Η ανώνυμη ερωμένη έστειλε τότε στην πληγωμένη αρραβωνιαστικιά screenshots μηνυμάτων, αποδεικνύοντας πως είχε ερωτική σχέση με τον Έρικ και η οποία ξεκίνησε μόλις επτά μήνες πριν ο Έρικ κάνει την «παραμυθένια» πρόταση γάμου στην Παλμιέρι στο Σέντραλ Παρκ εκείνο τον Δεκέμβριο.

«Τα τελευταία μηνύματα που μοιράστηκαν ήταν αηδιαστικά, σεξουαλικά» δήλωσε η Παλμιέρι. «Ο Έρικ της τα έστειλε επτά ημέρες πριν από τον γάμο μας».

Η δεύτερη απώλεια στη ζωή της

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Παλμιέρι πίστευε ότι ο Έρικ ήταν ένα θεόσταλτο δώρο προορισμένος να γίνει η δεύτερη ευκαιρία της στην αγάπη. Πριν από αυτόν, η Κέιτλιν είχε χάσει τον σύντροφό της Μάικ, σε ένα φρικτό ατύχημα το 2015. Ο Μάικ είχε γλιστρήσει σε νερό κατά τη διάρκεια του πάρτι για τα 30α του γενέθλια και είχε πέσει αναίσθητος. Πέθανε έξι ημέρες μετά.

Η Παλμιέρι είχε μοιραστεί τότε τη θλίψη της με τον Έρικ, τον οποίο επαινούσε για το πόσο «υπέροχος» ήταν στο να την στηρίζει στο πένθος της. Αλλά η μεγάλη εκτίμηση που είχε για τον Έρικ, κατέρρευσε με την αποκάλυψη της απιστίας του.

«Έκλαιγα τις πρώτες ημέρες. Αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την παθολογική, ναρκισσιστική συμπεριφορά του πίσω από αυτό» δήλωσε. «Το θράσος να βάζεις κάποιον που σε αγαπούσε να το περάσει αυτό, να στέκεται μπροστά στους 77χρονους γονείς μου και να ζητάει την άδειά τους για να με παντρευτεί. Αυτή η δοκιμασία τους έχει γεράσει και δεν το άξιζαν αυτό».

Τι θέματα υγείας αντιμετωπίζει η ίδια μετά την «περιπέτεια»

Μετά τον θάνατο του Έρικ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το κοινό τους διαμέρισμα στην Αστόρια του Κουίνς και να επιστρέψει στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ.

Οι γονείς της προσπαθούν να την στηρίξουν καθώς είναι αντιμέτωπη με σοβαρές καταθλιπτικές διαταραχές, άγχος και μετατραυματικό στρες που υπέστη από τότε που ανακάλυψε τις «βρωμοδουλειές» του αγαπημένου της. «Έχω χάσει τα πάντα. Αυτός φταίει. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι τόσο θυμωμένη».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ