Σου τσακίζει την καρδιά: Αδέσποτος σκυλάκος είναι τόσο φοβισμένος που τρέμει να μπει στο νέο του σπίτι [βίντεο]

Σου τσακίζει την καρδιά: Αδέσποτος σκυλάκος είναι τόσο φοβισμένος που τρέμει να μπει στο νέο του σπίτι [βίντεο]

Ένα συγκινητικό βίντεο κατέγραψε τις προσπάθειες ενός αδέσποτου σκύλου να μπει στο σπίτι της οικογένειας που τον υιοθέτησε, δείχνοντας πόσο πολύ δυσκολευόταν καθώς δεν είχε μπει ποτέ ξανά στο εσωτερικό μιας κατοικίας.

Ο Μπούμερ, ήταν ένα από τα τέσσερα αδέσποτα σκυλιά που ζούσαν έξω από μια τράπεζα και συχνά βρισκόταν αντιμέτωπος με την σκληρότητα των περαστικών. Σε ένα συγκινητικό βίντεο, ο νεαρός σκύλος φαίνεται να κάθεται έξω από την πόρτα ενός σπιτιού στο Χιούστον του Τέξας την ώρα που η οικογένεια τον παρακαλά να μπει στο εσωτερικό, για πρώτη φορά. Μόνο μετά από πολλή ενθάρρυνση και μετά από αρκετές προσπάθειες, ο σκύλος καταφέρνει τελικά να περάσει το κατώφλι.

Η εργαζόμενη σε κέντρο διάσωσης, Σαμάνθα Ζίμερ, πήρε το δίχρονο σκύλο και τον έβαλε να μείνει αρχικά στο γκαράζ της για να τον βοηθήσει να συνηθίσει στη ζωή στο σπίτι. Αλλά ο Μπούμερ – που είχε έναν σπασμένο μηρό – δεν είχε ποτέ στο παρελθόν μπει στο εσωτερικό ενός σπιτιού, με αποτέλεσμα στην αρχή να διστάζει πάρα πολύ.

Ο Μπούμερ είχε μάθει να ζει στους δρόμους και φοβόταν τους ανθρώπους
Το βίντεο δείχνει τον σκύλο αρχικά να μπερδεύεται. Η οικογένεια όμως προσπαθεί να δελεάσει το κουτάβι να μπει στο εσωτερικό του, λέγοντάς του πως δεν υπάρχει πρόβλημα εάν μπει μέσα. Τελικά, παίρνει την απόφαση και κάνει ένα βήμα, προτού αλλάξει πάλι γνώμη και βγει πάλι γρήγορα έξω.

Μετά από μερικές εβδομάδες, η αυτοπεποίθηση του σκύλου έχει μεγαλώσει και ετοιμάζεται να μετακομίσει σε ένα άλλο κέντρο στο Ουισκόνσιν σε 3 μήνες, για να προετοιμαστεί για υιοθεσία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ