Βραζιλία: Πέναλτι σε ματς της Φλαμένγκο για τον πιο... αδιανόητο λόγο

Βραζιλία: Πέναλτι σε ματς της Φλαμένγκο για τον πιο... αδιανόητο λόγο

Μία φάση που δεν βλέπουμε συχνά στο ποδόσφαιρο πραγματοποιήθηκε στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και στην εντός έδρας αναμέτρηση της Φλαμένγκο κόντρα στην Κρισιούμα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 2-1 χάρις σ' ένα απίστευτο κερδισμένο πέναλτι στο 85ο λεπτό του αγώνα.

Πέναλτι από τα... άγραφα στη Βραζιλία υπέρ της Φλαμένγκο

Στην αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Βραζιλία, η Φλαμένγκο κατάφερε να κάνει την ανατροπή εντός έδρας και να επικρατήσει με 2-1 της Κρισιούμα, "σκαρφαλώνοντας" στην τρίτη θέση της βαθμολογίας λίγο πάνω από τη Σάο Πάολο.

Η γηπεδούχος ομάδα πήραν τη νίκη με τον πιο... απίστευτο τρόπο, κερδίζοντας ένα πέναλτι που δεν βλέπουμε συχνά στα γήπεδα ούτε των τοπικών πρωταθλημάτων. Ο διαιτητής παρά τις αποδοκιμασίες που υπήρχαν από πλευράς φιλοξενούμενων έπραξε σωστά και έδειξε τη λευκή βούλα.

Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις δεν υπήρχε ούτε σκληρό μαρκάρισμα ούτε κάποιο χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο αμυντικός της Κρισιούμα την ώρα που προσπαθούσε να κόψει τον αντίπαλο επιθετικό σούταρε μία άλλη μπάλα που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να βρει εκείνη που παιζόταν το παιχνίδι.

Από τη στιγμή που προσέκρουσε η μία μπάλα με την άλλη, ο διαιτητής έπρεπε να δείξει την εσχάτη των ποινών και να δώσει το πέναλτι, με τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα να το εκτελεί και να μειώνει για τη Φλαμένγκο τη διαφορά από την κορυφή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ