Super League: Μεγάλη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού

Super League: Μεγάλη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού

Ο Άρης πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, επικρατώντας με 2-1. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα, αλλά οι κίτρινοι έφεραν τούμπα το ματς με Μαντσίνι και Πάλμα.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Άρης στην 5η αγωνιστική της Super League. Οι κίτρινοι έκαναν την ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό μέσα σε τέσσερα λεπτά και πήραν το τρίποντο με σκορ 2-1. Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 15', όμως ο Μαντσίνι (76') και ο Πάλμα (80') έφεραν τα πάνω κάτω.

 Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα και διατήρησε το απόλυτο στη βαθμολογία μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Αϊτόρ που πέτυχε χατ-τρικ για τους πράσινους, με τα δύο πρώτα γκολ να έρχονται μέσα από εκτελέσεις φάουλ στο 44ο και στο 54ο λεπτό, και το τρίτο να σημειώνεται στο 70' από ατομική ενέργεια του Ισπανού.

Ο ΠΑΟΚ κράτουσε τη νίκη στα χέρια του στο "Γεντί Κουλέ" με το γκολ του Νάρεϊ στο 8ο λεπτό όμως ο ΟΦΗ τον δάγκωσε στο φινάλε, με τον Διαμαντή να γράφει το τελικό 1-1 με δυνατή κεφαλιά στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Αυτή επίμαχη φάση ήρθε στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, με τους Κρητικούς να κερδίζουν κόρνερ στην τελευταία τους ευκαιρία για να πάρουν κάτι από το ματς, τον Θοράρινσον να αναλαμβάνει την εκτέλεση από τα αριστερά και τον Διαμαντή να κερδίζει την κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, για να νικήσει τον Κοτάρσκι και να δώσει έναν τεράστιο πόντο στην ομάδα του, τόσο από βαθμολογική όσο και από ψυχολογική άποψη.

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού, επικρατώντας με 2-0 για την πέμπτη αγωνιστική της Super League και τώρα ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην OPAP Arena την επόμενη αγωνιστική. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 48ο λεπτό και ο Μουκουντί με τη συνδρομή του Μλάντεν στο 75' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος - Λαμία 0-0
Παναιτωλικός - ΑΕΚ 0-2 (48' Γκαρσία, 75' Μουκουντί)
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-0 (44' 54' 70' Αϊτόρ)
Λεβαδειακός - Αστέρας 1-1 (48' Λιάγκας - 54' Καστάνιο)
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1 ( 90+12' Διαμαντής-8' Νάρεϊ)
Άρης - Ολυμπιακός 2-1 (76' Μαντσίνι, 80' Πάλμα - 15' Μασούρας)
18/09 21:00 Βόλος - Ιωνικός * ο αγώνας είναι σε εξέλιξη

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ