Η στιγμή που ο έξαλλος Νόβακ Τζόκοβιτς λέει στη γυναίκα του «Θα μπορούσα να σκοτώσω τώρα» την ώρα του αγώνα
Φωτογραφία: X/Twitter

Η στιγμή που ο έξαλλος Νόβακ Τζόκοβιτς λέει στη γυναίκα του «Θα μπορούσα να σκοτώσω τώρα» την ώρα του αγώνα

Τα νεύρα του Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Roland Garros και τη στιχομυθία με τη σύζυγό του Ζελένα κατέγραψε η κάμερα.

Ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας ξέσπασε με θυμό κατά τη διάρκεια του θρίλερ των πέντε σετ με τον Φρανσίσκο Τσερουντούλο στον τέταρτο γύρο του Roland Garros. Κάποια στιγμή βρέθηκε να προηγείται με break στο 2-0 στο κρίσιμο πέμπτο σετ, αλλά, μετά την παραχώρηση ενός πόντου για το 30-30, ήταν εμφανώς θυμωμένος.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Σέρβος τενίστας

Γυρίζοντας για να πάρει περισσότερες μπάλες ώστε να ξεκινήσει το επόμενο σερβίς του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς στράφηκε προς την οικογένειά του στο θεωρείο.

Οι κάμερες κατέγραψαν την τεταμένη ανταλλαγή απόψεων με τη σύζυγό του Ζελένα, καθώς εκείνος έκανε οργισμένες χειρονομίες με τα χέρια του και φώναζε στην ομάδα του. Στη συνέχεια, η Ζελένα εθεάθη να σηκώνεται όρθια στο θεωρείο, απαντώντας με τον ίδιο τρόπο στον σύζυγό της.

zelena djokovic

Η σύζυγος του Τζόκοβιτς, Ζελένα

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η ανταλλαγή απόψεων τελείωσε, με τον Τζόκοβιτς να επιστρέφει σε αυτό που κάνει καλύτερα: να κερδίζει. Σφράγισε, έτσι, τη θέση στα προημιτελικά με νίκη 6-3 στο πέμπτο σετ, πριν αποσυρθεί τελικά από το τουρνουά λόγω προβλήματος στο γόνατό του.

Τι είπε στη σύζυγό του ο Νόβακ Τζόκοβιτς -Η απάντησή της
Σύμφωνα με τους χρήστες των social media, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να είπε σε έξαλλη κατάσταση από τα νεύρα του στη γυναίκα του «θα μπορούσα να σκοτώσω τώρα», με τη Ζελένα να του απαντά «έλα τώρα». Όπως πάντως αναφέρουν οι Σέρβοι χρήστες, η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη χώρα τους όταν κάποιος έχει νεύρα γιατί έκανε ένα λάθος ή μια βλακεία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ