Νόβακ Τζόκοβιτς: Μυστήριο και πάλι με τα σκευάσματα που ήπιε κατά τη διάρκεια του Australian Open [βίντεο]

Νόβακ Τζόκοβιτς: Μυστήριο και πάλι με τα σκευάσματα που ήπιε κατά τη διάρκεια του Australian Open [βίντεο]

Ερωτήματα δημιουργήθηκαν γύρω από τα σκευάσματα που κατανάλωσε ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του Australian Open.

Η γενναία πορεία του Σέρβου τένις Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open με τραυματισμένο πόδι, μετριάστηκε από νέες κατηγορίες ότι μπορεί να παραβίασε τους κανόνες του τουρνουά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Daily Mail, εμφανίστηκαν πλάνα του Σέρβου σταρ να πίνει μυστηριώδες σκεύασμα κατά τη διάρκεια της νίκης του επί του Γάλλου Ένζο Κουακό στον δεύτερο γύρο του Australian Open. Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ με τον Γάλλο αντίπαλο του.

@carofloresdenaya #novakdjokovic #australianopen2023 #ausopen2023 #AusOpen @Australian Open #ao2023 ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs

 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόκοβιτς πίνει μυστηριώδη σκευάσματα

Το πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης διάβασε προσεκτικά τι έγραφε η ετικέτα όταν παρέλαβε το μπουκάλι πριν το καταναλώσει. Το βίντεο που ήρθε στο φως από χρήστη του TikTok, έχει προκαλέσει ανησυχίες ότι ο Τζόκοβιτς και η ομάδα του μπορεί να έχουν παραβιάσει τους κανόνες που διέπουν το τουρνουά, ενώ παρόμοιο περιστατικό, έχει σημειωθεί σχετικά πρόσφατα, τον Νοέμβριο σε έναν αγώνα εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά, για το Paris Masters.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ