Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημη η «βόμβα» του σταρ Βεζένκοφ - «Γύρισα στην οικογένειά μου»

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επίσημη η «βόμβα» του σταρ Βεζένκοφ - «Γύρισα στην οικογένειά μου»

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν είναι γεγονός! Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε με κάθε επισημότητα στο λιμάνι της... καρδιάς του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σπουδαία μεταγραφή του άλλοτε MVP της Euroleague μέσω ανάρτησης στους επίσημους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. "Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα... ζήσουμε" το μήνυμα της ΚΑΕ, "γύρισα στην οικογένειά μου", η δήλωση του Βούλγαρου φόργουορντ, που δεν βλέπει την ώρα να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

Επίσημη η... βόμβα της μεταγραφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος αν και πολιορκήθηκε από διάφορα μεγάλα κλαμπ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα της... καρδιάς του. Ο Βούλγαρος φόργουορντ θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα συνεχίσει από εκεί που... σταμάτησε με μεγάλους στόχους και "δίψα" για διάκριση και επιτυχίες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Ο Βεζένκοφ θα βιώσει μοναδικές στιγμές, αφού οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τού ετοιμάζουν υποδοχή... ήρωα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/07) στις 15:00 είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σε επίσημη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει η ΚΑΕ στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη". Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" για να υποδεχθεί ξανά τον... αγαπημένο του Βεζένκοφ στο "σπίτι" του.

Η μεταγραφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με ποσό... ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, αφού το πενταετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Πειραιώτες θα του αποφέρει το ποσό των 18,5 εκατομμυρίων ευρώ. Με τα μπόνους επίτευξης στόχων, που δεν θα περιλαμβάνονται στην αμοιβή των 3,7 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο, οι συνολικές απολαβές του θα ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ που δοκίμασε τη τύχη του στο NBA με τη φανέλα των Κινγκς, δεν ήθελε να συνεχίσει στους Ράπτορς, οι οποίοι τον απέκτησαν με trade, και έτσι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην... οικογένειά του. Άλλωστε, το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών, ο αμοιβαίος σεβασμός και η αγάπη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πει ο Σάσα το πολυπόθητο "ναι".

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ