Μουντιάλ: Οι 10 πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στα γήπεδα του Κατάρ - Οι εκπλήξεις, και τα νέα ταλέντα

Μουντιάλ: Οι 10 πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στα γήπεδα του Κατάρ - Οι εκπλήξεις, και τα νέα ταλέντα

Τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων στράφηκαν από την περασμένη Κυριακή στο Κατάρ, όπου φιλοξενείται το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών, η Αγγλία είναι η πιο ακριβή ομάδα του Μουντιάλ, καθώς οι 26 ποδοσφαιριστές της αξίζουν κάτι παραπάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ (545 εκατομμύρια). Πάντως, η λίστα των 10 πιο ακριβών ποδοσφαιριστών του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν περιλαμβάνει σπουδαία ονόματα όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ. Πρώτος με διαφορά είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ ο 10ος της λίστας αξίζει 90 εκατομμύρια ευρώ.

Η λίστα με τους 10 ακριβότερους παίκτες του Μουντιάλ :

1.Γκάβι, Ισπανία (90 εκατ. ευρώ)


Μόλις στα 18 του χρόνια ο Γκάβι έχει πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του στην Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να τον εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλον παίκτη του. Παρέα με τον φίλο και συμπαίκτη του, Πέδρι, είναι οι μεγάλες ελπίδες για το μέλλον της Εθνικής Ισπανίας, με τον Γκάβι να έχει τη μεγάλη ευκαιρία να… εκτοξεύσει την αξία του, μιας και το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί πάντα διοργάνωση που αναδεικνύει τα μεγάλα ταλέντα και τους δίνει πολλούς πόντους.

2.Μπουκαγιό Σακά, Αγγλία (90 εκατ. ευρώ)


Από το 2019 στις Ακαδημίες της Άρσεναλ και πλέον βασικότατο μέλος της πρώτης ομάδας που… σαρώνει στην Premier League! Ζητάει εξιλέωση για το χαμένο του πέναλτι στο Euro 2020, το οποίο στάθηκε η αφορμή, μάλιστα, να γίνει δέκτης χυδαίων ρατσιστικών σχολίων. Προσπαθεί να ξεχάσει αυτή την εφιαλτική ανάμνηση και την έχει αφήσει πίσω του με στόχο να οδηγήσει επιτέλους την Αγγλία στην κορυφή του κόσμου.

3.Χάρι Κέιν, Αγγλία (90 εκατ. ευρώ)


Το 2018/19 είχε φτάσει στο peak σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα παραμένει στο top-10 όμως, είναι ο ηγέτης της Τότεναμ και η μεγάλη ελπίδα της Αγγλίας στην προσπάθεια κατάκτησης του δεύτερου Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της. Ψάχνει τη δικιά του… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του Euro και καλείται να οδηγήσει την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη δόξα.

4.Φεντερίκο Βαλβέρδε, Ουρουγουάη (100 εκατ. ευρώ)


Από το 2018 στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, με τον 24χρονο Ουρουγουανό μέσο να έχει… εκτοξεύσει την αξία του στην Ισπανία και να αποτελεί το next big thing της «σελέστε» μετά τους Καβάνι, Σουάρες! Σύμφωνα με τον Κρόος ο Βαλβέρδε δεν έχει… ταβάνι και μάλλον τα 100 εκατομμύρια θα είναι σύντομα παρελθόν, καθώς η αξία του αναμένεται να ανέβει αρκετά στο εγγύς μέλλον, ειδικά αν η Ουρουγουάη κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

5.Τζουντ Μπέλιγχαμ, Αγγλία (100 εκατ. ευρώ)


«Σειρήνες» ακούγονται συνεχώς από Αγγλία και Ισπανία για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Στη Ντόρτμουντ «εκτοξεύτηκε» από τα 27.000.000 και η αξία του πλέον έχει ανέλθει σε εννιαψήφια επίπεδα! Για πολλά χρόνια ακόμα θα συνεχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού πλανήτη.

6.Πέδρι, Ισπανία (100 εκατ. ευρώ)


Ο 19χρονος Πέδρι είναι βασικός στα πλάνα του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ακριβότερων παικτών του Μουντιάλ! Πάνω στις πλάτες του θα… φορτωθεί το βάρος και οι ελπίδες της Ισπανίας για κάτι καλό στο Κατάρ.

7.Τζαμάλ Μουσιάλα, Γερμανία (100 εκατ. ευρώ)


Μέσα σε δύο χρόνια πρόσθεσε δύο… μηδενικά στην αξία του! Το 2020 ο Μουσιάλα ήταν στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Μέσα σε δύο σεζόν στην Μπάγερν… εκτοξεύτηκε στα 100 εκατομμύρια! Ταλέντο και ταπεινότητα είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να του χαρίσει μία απίστευτη καριέρα στο μέλλον!

8.Φιλ Φόντεν, Αγγλία (110 εκατ. ευρώ)


Ο ακριβότερος Άγγλος ποδοσφαιριστής! Ο Φιλ Φόντεν είναι… όλη του τη ζωή στη Μάντσεστερ Σίτι καθώς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και από το 2017 έως σήμερα αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. Υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει ανέβει σε όλα τα επίπεδα ως παίκτης και η αξία του συνεχώς αυξάνεται.

9.Βινίσιους, Βραζιλία (120 εκατ. ευρώ)


Βασικότατο στέλεχος της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον, με την αξία του να ανέρχεται στα 120 εκατομμύρια ευρώ ενώ μέσα σε μία χρονιά την έχει εκτοξεύσει στο διπλάσιο! Πρόσφατα ανανέωσε με τους «μερένχες», άρα έχει έναν… πονοκέφαλο λιγότερο και μπορεί ήρεμος στο Κατάρ να κάνει σπουδαία πράγματα και να οδηγήσει τη Βραζιλία στην κορυφή του κόσμου!

10.Κιλιάν Εμπαπέ, Γαλλία (160 εκατ. ευρώ)


Με διαφορά πρώτος ο Κιλιάν Εμπαπέ. Βεβαίως, τα μεταγραφικά σενάρια επισκιάζουν εδώ και πολύ καιρό το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πλέον είναι συγκεντρωμένος μόνο σε έναν στόχο. Το back to back με την Εθνική Γαλλίας, η οποία όμως έχει πολλές απουσίες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ