EURO 2020: Η Γαλλία πήρε το δώρο του Χούμελς, κέρδισε 1-0 την Γερμανία με αυτογκόλ

EURO 2020: Η Γαλλία πήρε το δώρο του Χούμελς, κέρδισε 1-0 την Γερμανία με αυτογκόλ

Με αυτογκόλ του Ματ Χούμελς από το 20' η Γαλλία πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν το άφησε μέχρι τέλους, κερδίζοντας 1-0 την Γερμανία για το EURO 2020.


Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της τελικής φάσης του EURO 2020 κρίθηκε από ένα αυτογκόλ! Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία και φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ήταν η νικήτρια με 1-0 επί της Γερμανίας, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 1ης αγωνιστικής των ομίλων (6ος), χάρις στο αυτογκόλ του Ματς Χούμελς στο 20ό λεπτό από το γύρισμα του Ερναντέζ.

Μάλιστα, οι Γάλλοι την άλλη αγωνιστική έχουν να αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία και με νίκη θα πάρουν στα χέρια τους το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ οι Γερμανοί θα δώσουν ματς ζωής ή θανάτου με τους Πορτογάλους.

Γαλλία-Γερμανία 1-0

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν): Γιορίς, Παβάρ, Κιμπεμπέ, Βαράν, Ερναντές, Καντέ, Ραμπιό, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Μπαπέ, Μπενζεμά (89' Τολισό)

Γερμανία (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Χούμελς, Ρούντιγκερ, Γκίντερ (87' Τσαν), Κίμιχ, Γκόσενς (89' Φόλαντ), Γκουντογκάν, Κρόος, Μίλερ, Χάβερτς (74' Σανέ), Γκνάμπρι (74' Βέρνερ).

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ