ΕΡΤ: Η απάντηση των εργαζομένων για τα προβλήματα στις μεταδόσεις σημαντικών αγώνων

ΕΡΤ: Η απάντηση των εργαζομένων για τα προβλήματα στις μεταδόσεις σημαντικών αγώνων

Τις τελευταίες ημέρες πολλά ακούστηκαν για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τη μετάδοση σημαντικών αγώνων των Ελλήνων αθλητών από την ΕΡΤ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ έβγαλαν τη δική τους ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζουν τους λόγους για τους οποίους δεν προβλήθηκαν οι αγώνες αυτοί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Αν και δεν είναι η ώρα απολογισμού και κριτικής, λόγω των τελευταίων γεγονότων και αφού  αφήσαμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να μιλήσουν, κάθε λογής επαΐοντες, έρχεται η ώρα των εργαζομένων. Των πραγματικά εργαζομένων, να μιλήσουν και να λογοδοτήσουν στους Έλληνες πολίτες που είναι και οι μοναδικοί χρηματοδότες της ΕΡΤ. 

Εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο έχουμε επισημάνει σε όλη την ιεραρχία της εταιρείας ότι ο προγραμματισμός για τη σημαντική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι διάτρητος. Επίσης, έχουμε επισημάνει ότι υπάρχουν λάθος επιλογές σε πρόσωπα που οδηγούν σε απανωτές αστοχίες και κακό προγραμματισμό. 

Άρα, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, δε φταίνε μόνο οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι, οι οποίοι τόσα ΞΕΡΟΥΝ, τόσα ΜΠΟΡΟΥΝ, τόσα ΚΑΝΟΥΝ, με αποτέλεσμα τελικά να εκθέτουν και την εταιρεία και τους εργαζόμενους. 

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης είναι στα υψηλά κλιμάκια της Διοίκησης που, ενώ στην εταιρεία υπάρχει πλήθος έμπειρου έμψυχου δυναμικού, επιλέγει άκριτα λύσεις συνεργατών, οι οποίοι δεν διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία που απαιτούν τα μεγάλα γεγονότα τα οποία καλείται η ΕΡΤ να υλοποιήσει.

Αυτό που εμείς σαν εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχουμε να πούμε στους πολίτες και στους αθλητές είναι ένα μεγάλο συγγνώμη για παραβλέψεις ή τυχόν προβλήματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν έχουν γίνει εσκεμμένα.

Δυστυχώς, απολογούμαστε για την ανεπάρκεια κάποιων που νιώθουν τους εργαζόμενους ως αντιπάλους και όχι ως συμμάχους και τις επισημάνσεις μας, ως υποδείξεις. 

Πρέπει λοιπόν κάποιοι να καταλάβουν πως η εταιρική μνήμη και η εμπειρία δεν πληρώνονται, έχουν ήδη αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια και υπάρχουν. Χρησιμοποιήστε τις.

Έχοντας πει όλα τα προηγούμενα θα θέλαμε να απευθυνθούμε σε όλους τους πολίτες, τους αθλητές, τις ομοσπονδίες και να ζητήσουμε να γίνεται πάντα κριτική, αλλά ΔΙΚΑΙΗ. 

Πυροβολώντας την ΕΡΤ, πυροβολούμε όλοι τα πόδια μας. 

Η ΕΡΤ είναι πάντα εκεί, για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. 

Για τις μεγάλες, αλλά και τις μικρές διοργανώσεις. 

Για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. 

Για ΟΛΟΥΣ τους αθλητές.

Η ΕΡΤ σίγουρα ΔΕΝ είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ (των εκάστοτε διοικούντων) 

Η ΕΡΤ σίγουρα ΔΕΝ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ (όσο κι αν την αγαπάμε)

Η ΕΡΤ σίγουρα είναι ΔΙΚΗ ΣΑΣ. Όλων των Ελλήνων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS