Ενές Καντέρ: Βάναυσος δικτάτορας ο Ερντογάν, απαράδεκτα και παράνομα όσα κάνει στην ανατολική Μεσόγειο

Ενές Καντέρ: Βάναυσος δικτάτορας ο Ερντογάν, απαράδεκτα και παράνομα όσα κάνει στην ανατολική Μεσόγειο

«Καταπελτής» για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, Ενές Καντέρ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο σφοδρούς επικριτές του «σουλτάνου».

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (19/10) ο Ενές Καντέρ αρχικά σημείωσε ότι «η Ελλάδα δεν είναι ο εχθρός μας, είμαστε οικογένεια» εκφράζοντας τη θλίψη του για τις συνεχείς επιθέσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος μπασκετμπολίστας «με θλίβει ότι μεγαλώνουν γενιές στην Τουρκία για να μισούν την Ελλάδα».

Ο Καντέρ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την απειλή Ερντογάν «μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά» προσθέτοντας ότι «είναι απαράδεκτο και παρανομο ό,τι κάνει στην ανατολική Μεσογειο».

Ο Τούρκος μπασκετμπολίστας, ο οποίος εκτίμησε ότι ο Τούρκος πρόεδρος «θα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τις εκλόγες (σ.σ. το 2023)» και «θα "κλέψει" το αποτέλεσμα», χαρακτήρισε τον Ερντογάν «βάναυσο δικτάτορα» και «δούρειο ίππο του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία».

Ο Ενές Καντέρ αναφέρθηκε και στην Αγιά Σοφιά χαρακτηρίζοντας «προσβλητική» την μετατροπή της από τον Ερντογάν σε τζαμί. «Είναι δική σας κληρονομιά και την μετέτρεψε σε τζαμί. Εγώ την ίδια ώρα μεγάλωσα σε γειτονιά με τζαμιά που ήταν μισοάδεια».

Ο Τούρκος ΝΒΑερ αναφέρθηκε, τέλος, στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον οποίο είπε ότι «αυτό που εμπνέει είναι το πόσο ταπεινός είναι. Είναι σουπερ σταρ αλλά κάνει αγαθοεργίες και εκπροσωπεί την Ελλάδα, είναι πρότυπο για πολλά παιδιά σε όλο τον κόσμο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ