ΑΕΚ, μεταγραφές: Ολοκληρώνει τη «βόμβα» με Λαμέλα, έρχεται το βράδυ στην Αθήνα

ΑΕΚ, μεταγραφές: Ολοκληρώνει τη «βόμβα» με Λαμέλα, έρχεται το βράδυ στην Αθήνα

Η ΑΕΚ οδεύει προς την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής καθώς ο Έρικ Λαμέλα συμφώνησε σε όλα κι έρχεται άμεσα στην Αθήνα για τα διαδικστικά, όπως αναφέρουν και στην Αργεντινη.

Τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ και η πλευρά του Έρικ Λαμέλα είχαν συζητήσεις για να ολοκληρώσουν και κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες αναφορικά με την συμφωνία που έκαναν αρχικά. Βρήκαν κοινό σημείο επαφής κι έτσι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα έρθει στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα η Ένωση προανήγγειλε την άφιξη του Έρικ Λαμέλα απόψε στην Αθήνα δίνοντας ραντεβού με τους φιλάθλους της ομάδας στις 21:00 στο "Ελ. Βενιζέλος".

Μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στα social media χρησιμοποίησε την ατάκα «Venga, venga», που έκανε... viral ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Μάριος Ηλιόπουλος, κατά την παρουσίασή του, απευθυνόμενος στον Ματίας Αλμέιδα.

Η πρότααση της ΑΕΚ στον Λαμέλα

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στο ασφυκτικό πρέσινγκ των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι του κατέθεσαν μία εξαιρετική πρόταση που έφτανε τα 2.500.000 ευρώ ετησίως.

Πλέον, ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, που θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027.

Προφανώς, καταλυτικό ρόλο στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και στο "happy end" έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είχε απευθείας επαφή με τον συμπατριώτη του.

Το βιογραφικό του Λαμέλα

Ο Λαμέλα έχει διαγράψει μία ξεχωριστή πορεία, αφού παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με τη Ρίβερ Πλέιτ, στην Premier League με την Τότεναμ και στη Serie A με την Ρόμα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον φορ. Είναι διεθνής 25 φορές με την εθνική Αργεντινής, έχοντας σημειώσει και τρία γκολ. Με τη Σεβίλλη, απ' την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, πραγματοποίησε 92 συμμετοχές με 16 γκολ και 7 ασίστ.

Στο παρελθόν, με τη φανέλα της Τότεναμ είχε 37 γκολ και 44 ασίστ σε 257 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ με τη Ρόμα είχε 21 γκολ και 13 ασίστ σε 67 ματς. Την καριέρα του την άρχισε από τη Ρίβερ Πλέι, μετρώντας 4 γκολ και 6 ασίστ σε 36 ματς, πριν πάρει μεταγραφή 30.000.000 ευρώ για τους Ρωμαίους.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ