Η ομιλία του Cillian Murphy που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου - Είμαι ένας πολύ υπερήφανος Ιρλανδός

Η ομιλία του Cillian Murphy που κέρδισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου - Είμαι ένας πολύ υπερήφανος Ιρλανδός

Το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου κέρδισε στην 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ ο Cillian Murphy για την ταινία Oppenheimer, επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά.

Ο Cillian Murphy, που έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση, στην ταινία Oppenheimer του Christopher Nolan, κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στον ρόλο του δημιουργού της ατομικής βόμβας, του Robert Oppenheimer.

Η ομιλία του Cillian Murphy

«Είμαι λίγο συγκλονισμένος. Ευχαριστώ την Ακαδημία, τον Christopher Nolan και την (παραγωγό) Έμα Τόμας. Ήταν το πιο τρελό, το πιο συναρπαστικό, το πιο δημιουργικά ικανοποιητικό ταξίδι στο οποίο με πήγατε τα τελευταία 20 χρόνια. Σας χρωστάω περισσότερα από όσα μπορώ να πω. Σας ευχαριστώ πολύ. Κάθε μέλος του συνεργείου, κάθε μέλος του καστ στο Oppenheimer, εσείς με κουβαλήσατε. Όλοι οι υποψήφιοι συνάδελφοί μου, παραμένω με δέος μπροστά σας. Πραγματικά … Είμαι ένας πολύ υπερήφανος Ιρλανδός που στέκομαι εδώ απόψε. Κάναμε μια ταινία για τον άνθρωπο που δημιούργησε την ατομική βόμβα και καλώς ή κακώς, όλοι ζούμε στον κόσμο του Oppenheimer, οπότε θα ήθελα πραγματικά να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους απανταχού ειρηνοποιούς», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ