Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Kinds of Kindness", με την Emma Stone ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο

Κυκλοφόρησε το trailer για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, "Kinds of Kindness", με την Emma Stone ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο

O Γιώργος Λάνθιμος δεν χάνει καθόλου χρόνο και παρότι έχουν περάσει ελάχιστοι μήνες από την πρεμιέρα της ταινίας Poor Things, έχει ήδη πραγματοποιήσει το επόμενο, πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό του βήμα.

Η νέα ταινία του πενηντάχρονου σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου, έχει τίτλο Kinds of Kindness και θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, με την Emma Stone να βρίσκεται ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί της εμφανίζονται ο συμπρωταγωνιστής της στο Poor Things Willem Dafoe, η Margaret Qualley (The Maid), o Joe Alwyn (The Favourite), ο Jesse Plemons και ο Mamoudou Athie, ενώ ένα μικρό πέρασμα από την ταινία θα πραγματοποιήσει και η Hunter Schafer.

To σενάριο συνέγραψε ο σκηνοθέτης μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου και το μοντάζ έχει αναλάβει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Πρόκειται για ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Σύμφωνα με το Indiewire, πριν λίγο καιρό ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει πως το νέο έργο του είναι «σαν τρεις ταινίες μαζί»: Πρόκειται για μία σπονδυλωτή ταινία με τρεις ιστορίες, σε κάθε μία από τις οποίες παίζουν διαφορετικό ρόλο οι ηθοποιοί που επέλεξε να συνεργαστεί μαζί τους.

Τα γυρίσματα των τριών, ουσιαστικά, ταινιών, έγιναν στην Νέα Ορλεάνη στα τέλη του 2022. Αυτή είναι η πέμπτη φορά που ο Λάνθιμος συνεργάζεται με την Emma Stone: Θα καταλήξει αυτή η συνεργασία σε ένα ακόμα Όσκαρ για την Emma; Τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί, όταν ενώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις τους δύο ταλέντα σαν αυτά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ταινίας, της οποίας ο αρχικός τίτλος ήταν «And»:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ