ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαριάδης για Siemens και self test: Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ

O τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ίσως να κρίνεται άστοχη αυτή η παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Για τη διάψευση ΣΥΡΙΖΑ  ότι θα ανατεθούν τα self test στη Siemens τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο κ. Ζαχαριάδης, τόνισε ότι ίσως να κρίνεται άστοχη αυτή η παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με την ανάρτησή του στο twitter με την οποία παρομοίαζε τον πρωθυπουργό με τον Μίστερ Μπιν, με αφορμή την επανέναρξη του Ράλι Ακρόπολις, ο κ. Ζαχαριάδης τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι θεωρεί ότι η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον βρετανό κωμικό, καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα. Ο κ. Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ουδέποτε έχει μιλήσει υβριστικά για κανέναν πολιτικό αντίπαλο.

«Δεν θεωρώ ηλίθιο τον Μητσοτάκη, άλλο εννοούσα με την ανάρτηση για το ράλι Ακρόπολις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, αναφορικά με την αντιπαράθεση που είχε με τον Αδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Ζαχαριάδης υποστήριξε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επιχειρεί να γίνει αρεστός στο Μαξίμου. «Αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS