ΣΥΡΙΖΑ: Σκέψεις για πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη από το περιβάλλον Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Σκέψεις για πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη από το περιβάλλον Αχτσιόγλου

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το περιβάλλον της Έφης Αχτσιόγλου συζητά ακόμα και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Η δεύτερη πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι από τους συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου είναι να καταθέσουν κείμενο πριν την ομιλία του Στέφανου Κασσελακη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με το ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει διαγραφή μέσω δημοψηφισμάτων θεωρώντας ότι θα χάσει ο Πρόεδρος την ψηφοφορία αυτή.

Την ίδια ώρα, ενόχληση για τα περί δημοψηφίσματος που προανήγγειλε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά στην διαγραφή ή όχι των 4 (Σκουρλέτης, Τζουμάκας, Βίτσας, Φίλης) υπάρχει και στο Νίκο Παππά ο οποίος υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή έχει στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Καζάνι που βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσε αντιδράσεις όχι μόνο στην «Ομπρέλα», μέλη της οποίας είναι οι κ. Φίλης, Σκουρλέτης, Τσακαλώτος και Δρίτσας, αλλά και σε άλλες τάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης της Κ.Ε. το Σαββατοκύριακο, μετά τις αποχωρήσεις και την αμφιλεγόμενη πρόταση του προέδρου να παραπέμψει το ζήτημα των Φίλη, Σκουρλέτη, Τσακαλώτο, Δρίτσα και Τζουμάκα σε δημοψήφισμα, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να είναι καταλυτικές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ