ΣΥΡΙΖΑ: «Εμπάργκο» στις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις με τη Νέα Αριστερά - H οδηγία προς τα στελέχη

ΣΥΡΙΖΑ: «Εμπάργκο» στις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις με τη Νέα Αριστερά - H οδηγία προς τα στελέχη

Ο ΣΥΡΙΖΑ εισέρχεται σε μια νέα φάση ανασυγκρότησης και αναδιάταξης των δυνάμεών του, με αφετηρία τη σημερινή πολιτική γραμματεία.

Η Κουμουνδούρου έχει θέσει ως στόχο να ανανεώσει την εικόνα της και να ενισχύσει τη θέση της ως βασικής εναλλακτικής δύναμης στην κυβέρνηση. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της διάσπασης, η οποία έχει προκαλέσει πληγές στο κόμμα και στην Αριστερά ευρύτερα.

Σε αυτό το πλαίσιο, από την Κουμουνδούρου υπάρχει σύσταση προς τα στελέχη του, να μην βγαίνουν σε τηλεοπτικά παράθυρα μαζί με στελέχη της Νέας Αριστεράς, καθώς έτσι θα συνεχιστεί το κλίμα τοξικότητας και αντιπαράθεσης που υπήρχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Κουμουνδούρου θέλει να στείλει το μήνυμα ότι ο πραγματικός αντίπαλος είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η απόφαση της Κουμουνδούρου έχει προκαλέσει αμηχανία. Στο πάνελ που είχε προγραμματιστεί στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στο one channel ο Πέτρος Παππάς ζήτησε τρεις φορές την κατανόηση του παρουσιαστή και την ίδια στιγμή τον ευχαριστούσε που τελικά ο οικοδεσπότης έκανε την παραχώρηση να βάλει απέναντί του στο ίδιο τραπέζι τον Πάνο Σκουρλέτη που εκπροσωπεί πλέον τη Νέα Αριστερά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ