Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 23,6 μονάδων για ΝΔ -Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, σε μονοψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ, πού μετρήθηκε η Νέα Αριστερά

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 23,6 μονάδων για ΝΔ -Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, σε μονοψήφιο ο ΣΥΡΙΖΑ, πού μετρήθηκε η Νέα Αριστερά

Η ΝΔ διατηρεί την κυριαρχία της στο πολιτικό σκηνικό καθώς έχει προβάδισμα 23,6 μονάδων έναντι του δεύτερου κόμματος που είναι ξανά το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO.

Στην πανελλαδική έρευνα της GPO καταγράφεται για πρώτη φορά το κόμμα «Νέα Αριστερά», ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας το καθοδικό σπιράλ, πέφτει σε μονοψήφιο ποσοστό.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 35,7%. Δεύτερο κόμμα καταγράφεται και πάλι το ΠΑΣΟΚ με ποσοστό όμως στο 12,1% (διαφορά 23,6 μονάδων από ΝΔ). Ο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη κατρακυλά στο 9,8% (για πρώτη φορά σε μονοψήφιο ποσοστό μετά από πολλά χρόνια, με διαφορά 25,9 μονάδων από το πρώτο κόμμα).

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 8,9%, η Ελληνική λύση με 5,4%, οι Σπαρτιάρες με 3,2%. Το κόμμα Νέα Αριστερά, που μετράται για πρώτη φορά κινείται στο 2,5%. Η Πλεύση βρίσκεται στο 2,8%, η Νίκη στο 2,7% και το ΜέΡα25 στο 1,5%. Οι αναποφάσιστοι είναι ποσοστό 10,9%.

GPO: Πρόθεση ψήφου

gpo parapolitika.png

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ