Ανδρουλάκης: Θέλουμε έναν ισχυρό πόλο απέναντι στη ΝΔ, που δεν θα θυμίζει τίποτα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Ανδρουλάκης: Θέλουμε έναν ισχυρό πόλο απέναντι στη ΝΔ, που δεν θα θυμίζει τίποτα από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με κεντρικό σύνθημα «Η κοινωνία στο προσκήνιο», διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο του Tae kwon do αυτή την ώρα πραγματοποιείται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ιδιαίτερες αναφορές σε όλους τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο, και φυσικά στον Ανδρέα Παπανδρέου και στη Φώφη Γεννηματά. Παράλληλα έκανε αναφορές στην Ουκρανία, ενώ εξαπέλυσε βολές κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απάντησε σε όσους βρήκαν υπερβολική τη δήλωσή του για την ανάγκη να υπάρξει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. «Το πιστεύω βαθιά. Πρόθεσή μου είναι να ενώσω όλες τις κατακερματισμένες δυνάμεις απέναντι στη Νέα Δημοκρατία, που δεν θα θυμίζει όμως σε τίποτα την συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» είπε χειροκροτούμενος.

Απόψε, θα μιλήσει επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ο οποίος αποθεώθηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα από τους συνέδρους. Ο Κ. Σημίτης θα λάβει τον λόγο για πρώτη φορά μετά από χρόνια σε συνέδριο του κόμματος.

Αύριο, Σάββατο, μιλούν ο Γιώργος Παπανδρέου (13:00) και ο Ευάγγελος Βενιζέλος (13:30). Το Σάββατο θα έχει ψηφοφορίες για τις καταστατικές αλλαγές (διεύρυνση μελών Κεντρικής Επιτροπής, Πολιτικού Συμβουλίου και Νομαρχιακών Επιτροπών) και την Κυριακή θα ψηφίσουν οι σύνεδροι για τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής, με το ενδιαφέρον να είναι πολύ μεγάλο, αφού οι υποψήφιοι για τις 300 θέσεις είναι σχεδόν 800.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS