Χώρο στο Κέντρο ψάxνει το ΠΑΣΟΚ - Ο Ανδρουλάκης θέλει να προσεγγίσει την αντισυστημική ψήφο των νέων

Χώρο στο Κέντρο ψάxνει το ΠΑΣΟΚ - Ο Ανδρουλάκης θέλει να προσεγγίσει την αντισυστημική ψήφο των νέων

Ανεβάζει τόνους στην προεκλογική αντιπαράθεση ο Νίκος Ανδρουλάκης και από την περιοδεία του στην Ηλεία εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα. Παράλληλα, επιχειρεί να αποτινάξει το κυβερνητικό παρελθόν του κόμματος και να εμφανιστεί ως εναλλακτική λύση στα μάτια των νέων παιδιών.

«Δεν είναι αντισυστημική η ψήφος στους φονιάδες των μεταναστών και του Φύσσα, σε αυτούς οι οποίοι υμνούν τον Χίτλερ. Αντισυστημική είναι η ψήφος σε ένα κόμμα που έχει το θάρρος να συγκρουστεί με τα οικονομικά κατεστημένα, που κρατούν την Ελλάδα δεμένη πίσω και δεν θέλουν μεταρρυθμίσεις. Είμαστε ένα κόμμα του αντισυστημικού ρεαλισμού και όχι της συστημικής κοροϊδίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πυρά» σε Μηταοτάκη και Τσίπρα

Κατηγορώντας τον Μητσοτάκη για ελιτισμό και τον Τσίπρα για λαϊκισμό, στην ομιλία του στον Πύργο τόνισε πως ο ίδιος εκπροσωπεί «την αγωνία κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα η πατρίδα μας να γίνει μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα και να μην είναι όμηρος του ελιτισμού του κ. Μητσοτάκη και του λαϊκισμού του κ. Τσίπρα. Αυτό αξίζει ο ελληνικός λαός, τίποτα λιγότερο».

Τα επιτόκια

«Δισεκατομμύρια ήταν τα υπερκέρδη των τραπεζών και τι έκανε ο κ. Μητσοτάκης; Επέτρεψε η διαφορά των επιτοκίων καταθέσεων σε σχέση με τα επιτόκια στεγαστικών δανείων να είναι η μεγαλύτερη σε όλη την Ευρώπη σε βάρος του καταναλωτή», ανέφερε, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει προτεραιότητα τους πολίτες, τους πολλούς: «Έχει μία μόνο προτεραιότητα: την καρέκλα, την εξουσία και τη στήριξη των ολιγαρχών που τον χαϊδεύουν από τα ΜΜΕ. Γιατί με όλα αυτά δεν έχει ήδη πέσει ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία; Γιατί, πολύ απλά, πολλοί πολίτες φοβούνται την επαναφορά του κ. Τσίπρα.

Γι’ αυτό λέμε: Δώστε μας τη δύναμη για να κλείσουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και τους δύο τραγικούς πρωταγωνιστές των τελευταίων οκτώ ετών», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και για τα ψηφοδέλτιά του: «Εμείς, κ. Τσίπρα, δεν έχουμε κανέναν δεξιό παράγοντα, ούτε του Καραμανλή, ούτε του Σαμαρά, ούτε του Μητσοτάκη. Τη Νέα Δημοκρατία της χρεοκοπίας να την ψ ξεις στα ψηφοδέλτιά σου, με τα “ορφανά” του κ. Καμμένου και τον κ. Αντώναρο»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ