Καταθέτει ξανά σήμερα στον Άρειο Πάγο ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας

Καταθέτει ξανά σήμερα στον Άρειο Πάγο ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας

Συνεχίζεται σήμερα η κατάθεση του προέδρου των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα ενώπιον της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη.

Ο κ .Στίγκας έχει κληθεί ως μάρτυρας στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελέας αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις του από το βήμα της Βουλής για πρακτικές «Greek Mafia» και «Δον Κορλεόνε» στους κόλπους των Σπαρτιατών, φωτογραφίζοντας παράλληλα τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη ότι προβαίνει σε παρασκηνιακές πρακτικές.

Ανοικτό το να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα μετά τον Στίγκα

Ο κ.Στίγκας είχε κληθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στον Άρειο Πάγο, ωστόσο η κατάθεσή του δεν είχε ολοκληρωθεί. Στο μεσοδιάστημα από τις αρχικές του καταγγελίες ο επικεφαλής των Σπαρτιατών έκανε στροφή 180 μοιρών παίρνοντας πίσω τα όσα είχε υπαινιχθεί για τους βουλευτές του κόμματος, ενώ είχε δώσει στη δημοσιότητα και μία δήλωση στήριξης των βουλευτών στο πρόσωπό του.

Σήμερα ο κ.Στίγκας αναμένεται να απαντήσει στις ερωτήσεις της Εισαγγελέως. Δεν αποκλείεται στη συνέχεια η κα Αδειλίνη, εφόσον κρίνει αναγκαίο, να καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS