Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά στην διάψευση Αχτσιόγλου για το τηλεφώνημα

Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά στην διάψευση Αχτσιόγλου για το τηλεφώνημα

 Νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιογλου με αφορμή ένα τηλεφώνημα το οποίο η μεν πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι δεν έγινε ενώ η πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι πραγματοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά την διάψευση Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες μια ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, περίπου στις 11 το πρωί από τον Στέφανο Κασσελάκη, κύκλοι κοντά στον πρόεδρο απάντησαν με εμφανή ειρωνική διάθεση:

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το κινητό».

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν μετά από κατηγορηματική διάψευση από την Έφη Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες μια ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, περίπου στις 11 το πρωί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για κίνηση κάλης θέλησης από πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη να αναζητήσει τηλεφωνικά χθες την κυρία Αχτσιόγλου προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με αφορμή τα όσα κυκλοφορούσαν στον Τύπο αναφορικά με τη στάση που θα κρατούσε χθες η εσωκομματική αντιπολίτευση την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Η Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί τηλεφωνήματος, ενώ στενοί συνεργάτες της περιέγραφαν πως «έχει και η αντοχή τα όριά της» ζητώντας «να σταματήσουν κάποιοι τα παιχνίδια».

Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ