Κασσελάκης: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του -Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, είπε σε βουλευτές

Κασσελάκης: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του -Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, είπε σε βουλευτές

Με μια ατάκα που φαίνεται πως «κλειδώνει» το θέμα της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε ο ίδιος σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία συνομιλία τους.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της δική σας και όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος».
Eως το τέλος της εβδομάδας λοιπόν αναμένεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις εσωκομματικές κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ για νέο αρχηγό.

Σε καθημερινή επικοινωνία ο Κασσελάκης με βουλευτές

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους βουλευτές που έχουν ταχθεί στο πλευρό του όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, η Ελενα Ακρίτα, η Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννης Σαρακιώτης, Γιώτα Πούλου και άλλοι.

Υπενθυμίζεται πως η Πολιτική Γραμματεία, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, θα περιλαμβάνει και τη διαδικασία κύρωσης των υποψηφιοτήτων με τη συλλογή υπογράφων και την ημερομηνίας κατάθεσης τους. Το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με εκλογές νέων συνέδρων θα διεξαχθεί από την 1-3 Νοεμβρίου, ενώ οι εσωκομματικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 24 Νοεμβρίου και εφόσον χρειαστεί και 2ος γύρος θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα την 1η Δεκεμβρίου.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ