Σκέψεις σε Μαξίμου και Πειραιώς για κάθοδο Μητσοτάκη στην Α' Θεσσαλονίκης μετά την αποχώρηση Καραμανλή

Σκέψεις σε Μαξίμου και Πειραιώς για κάθοδο Μητσοτάκη στην Α' Θεσσαλονίκης μετά την αποχώρηση Καραμανλή

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή από την ενεργό πολιτική και την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης, οι ηγετικοί κύκλοι στο Μαξίμου και στην Πειραιώς μπορεί να μη δηλώνουν αιφνιδιασμένοι, αλλά σίγουρα είναι προβληματισμένοι. Και αυτό γιατί η εκλογική περιφέρεια την οποία εκπροσωπούσε ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτηρίζεται ως μια «δύσκολη» περιοχή για τη Νέα Δημοκρατία.

Αφού ακόμη και στις εκλογές του 2019 η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ περιοριζόταν στις 4 μονάδες, όταν στο σύνολο της επικράτειας η διαφορά κινήθηκε στις 9 μονάδες περίπου. Στην παρούσα φάση, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τη ΝΔ σε ανάλογα ποσοστά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό παρά την παρουσία Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχουν πλέον σκέψεις ο ίδιος ο πρωθυπουργός να συμμετάσχει στον συνδυασμό του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης, ώστε να υπογραμμισθεί η βαρύτητα που δίδεται στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Σε μια τέτοια περίπτωση, εκτός από τον Δυτικό Τομέα της Αθήνας και τον Έβρο, ο κ. Μητσοτάκης θα επιλέξει την Α’ Θεσσαλονίκης αντί για τη Λάρισα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS